Ce ritual poți alege pentru Luna Plină în Săgetător? Profită de această energie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Azi, pe 4 iunie, avem o Lună Plină în Săgetător. Ce ritualuri se potrivesc oricui, grație acestei energii? 

Nu știi cum să celebrezi acest fenomen astrologic de astăzi? Din fericire, poți alege ritualuri pe care să le realizezi la domiciliu. Ia orice îți place din următoarea listă și nu vei da greș!

Poți începe prin a curăța energia din jurul tău, cu ajutorul modalităților preferate: poți aprinde un bețișor parfumat, poți citi o rugăciune, poți folosi apă sfințită sau orice altceva.

1. Alege o meditație care să te încarce din punct de vedere energetic

Nu știi cu ce să începi odată cu Luna Plină în Săgetător? Dacă vrei să te liniștești, poți opta pentru o simplă meditație, care să te încarce și cu energie. Așează-te, respiră adânc și imaginează-ți că toată energia vine spre tine. Poți vizualiza acest lucru inclusiv fizic, ca un fum care te pătrunde și îți oferă speranțe noi. Continuă să te concentrezi până când te simți deopotrivă liniștit, dar și încărcat de energie și spiritualitate.

2. Încearcă să îți înfrunți temerile. Măcar una

Este important să te eliberezi de temeri și frustrări odată cu Luna Plină în Săgetător. Poate fi vorba despre orice! Teama de a te apuca să scrii o carte, de a aplica la un job, frica de a nu fi acceptat în societate. Alege orice te reprezintă sau orice frică de care dorești să scapi și fă primul pas spre rezolvare. Deși ți se poate părea banal, acest lucru reprezintă un ritual important când ai o astfel de Lună  Plină.

RITUALURI de Lună Plină. Profită de energia Lunii Pline şi schimbă-ţi viaţa cu ŞAPTE sfaturi practice şi de efect

3. Ai nevoie de o zi dinamică? Profită de Luna Plină!

Poate că meditația nu este pentru tine. Ei bine, fiindcă arhetipul Săgetătorului discută despre aventură, poți să te folosești de această energie ca un ritual de Lună Plină. De exemplu, poți merge într-un loc nou, pe care nu l-ai mai văzut până acum.

Sau bucură-te de o activitate pe care nu ai mai avut-o încă din copilărie. Sau orice îți ridică nivelul de adrenalină. Este o zi potrivită să explorezi, să te joci, să te lași uimit. Indiferent de vârstă, permite-ți să te distrezi, măcar pentru o zi. Vei vedea că o să te simți mai bine.

4. Fii creativ!

Un alt ritual interesant pentru Luna Plină în Săgetător? Fii creativ măcar pentru o oră sau două. Nu știi ce să alegi? Ține cont de faptul că a fi creativ nu presupune doar pictat, arte sau meșteșuguri. Există mai mult de-atât, din fericire. Scrie, cântă, gătește, pregătește o prăjitură, tricotează, lipește niște fotografii într-un album, îmbracă-te frumos și accesorizează pe măsură.

Poate fi orice, atât timp cât te face fericit.

5. Invită noul în viața ta

Nu în ultimul rând, cu această Lună Plină în Săgetător, ai ocazia să aduci ceva nou în viața ta. Spune da mai des situațiilor pe care le-ai fi respins până acum. Fă primul pas într-un proiect. Urmează-ți intuiția. Renunță la orice nu îți mai face bine și nu ai avut curaj până acum. Investește în propria ta stare de bine! Chiar dacă neglijăm des aceste părți, ar fi bine să investim mai mult în vindecarea propriei persoane.

Îți recomandăm să citești și acest articol: Luna plină "căpșunie" de pe 4 iunie. Ce părere au astrologii internaționali despre această zi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel