Luna plină "căpșunie" de pe 4 iunie. Ce părere au astrologii internaționali despre această zi?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Luna plină căpșunie din semnul Săgetătorului va avea loc mâine, pe 4 iunie. Află părerea unui astrolog internațional cu reputație!

Bracha Goldsmith începe prin a spune că vorbim despre un fenomen destul de important. Pe 4 iunie, va avea loc o Lună Plină, în semnul expansiv al Săgetătorului.

Este cunoscută și sub denumirea de "Luna Plină căpșunie", așa că frumusețea atribuită unui fruct atât de gustos este o temă importantă, în opinia astrologului internațional. De ce? Pentru că Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, se află deja în semnul Taurului, unde a intrat la data de 16 mai. Iar Taurul, să ne amintim, este guvernat de Venus.

Așa că este o oportunitate de expansiune pentru a aduce în viața noastră mai multă frumusețe, iubire și bucurie, dar și în viața celorlalți din jurul nostru.

Avem în față o energie mutabilă. Soarele se află în semnul Gemenilor, iar Luna în Săgetător. Așa că poate fi o șansă de a te elibera. Să te lași mai dus de val și să nu fii prea fixist.

Dă-ți voie să experimentezi mai mult, să explorezi și alte orizonturi. Nu uita că energia Săgetătorului vorbește despre extindere, despre îmbunătățire, despre dezvoltare și despre noi perspective.

De asemenea, nu ar trebui să avem vederi înguste în jurul datei de 4 iunie. Să înțelegem că se poate și altfel, nu doar cum credem noi.

Jupiter aduce o energie bună acestui fenomen. Este o oportunitate de a decide să fii mai pozitiv. Când ești mai bun, cu atât mai mult ți se va întoarce binele. Același principiu se aplică și generozității tale. Nici nu îți trebuie prea mult ca să fii fericit.

Totodată, cu ocazia Lunii Pline în Săgetător, este momentul să renunțăm la cererile noastre imposibile. Cu cât ne dorim mai mult, cu atât vom fi mai puțin satisfăcuți de viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să încetăm să avem dorințe, ci doar că trebuie să încercăm să ne redefinim valorile într-o oarecare măsură. Să fim mai umili și mai atenți la ceea ce avem nevoie cu adevărat. Ca să putem aduce bucurie în viețile noastre.

Să nu uităm nici că Mercur va face o conjuncție cu Uranus din semnul Taurului. Iar acest aspect poate să aducă noi căi de a face lucruri, idei interesante, mai neobișnuite. Ne permite să ne ducem către alte arii și să renunțăm la metodele vechi de a gândi. Putem să plantăm noi semințe și noi căi de a ne atinge sinele superior.

Putem folosi Luna Plină căpșunie ca să ne îmbunătățim în fiecare zi. 

Îți sugerăm să vezi și: Trigonul dintre Venus și Neptun ne îndeamnă să visăm cu ochii deschiși. Dragostea va fi vizată AZI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel