Trigonul dintre Venus și Neptun ne îndeamnă să visăm cu ochii deschiși. Dragostea va fi vizată AZI!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 5 iunie, Venus rămâne în semnul Racului, după care va intra în Leu. Azi, visăm la dragoste! Ce zodii sunt vizate?

Ce eveniment avem astăzi?

Pe 3 iunie, Venus, aflată în semnul Racului, o să facă un trigon cu Neptun din Pești. Ce ne aduce?

Ne face să visam la dragoste! O să ne imaginăm scenarii precum cele pe care le vedem adesea în filmele romantice. De asemenea, dragostea ne va inspira azi și o să mai lăsăm de la noi.

Mai mult, o să fie o zi nemaipomenită pentru aceia care activează în domeniile artistice sau literare, deoarece creativitatea nu va cunoaște limite!

Iată ce trebuie să rețină aceste TREI zodii!

Rac/ Ascendent în Rac

Venus mai stă în semnul tău preț de două zile. Așa că încă ai timp să te bucuri de romantism și de senzualitate. Poți profita de aceste zile ca să stai pe acasă sau să mergi undeva într-o scurtă vacanță. În plus, te interesează și modul în care arăți. Ai dori să te îmbraci diferit, să investești mai mult în felul în care arăți.

Nu în ultimul rând, poți observa că te placi mai mult. Iar acesta este un lucru extraordinar! 

De pe 5 iunie, Venus o să intre în Casa a 2-a și te poate ajuta să câștigi bani și resurse noi. Fii cu ochii în patru în acest sector al finanțelor!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

La tine, Venus este încă în Casa a 9-a. Tu tânjești după călătorii. Ai timp să te mai ocupi de mici plimbări, de vacanțe. Vrei să te plimbi, să te reinventezi, orice ar însemna acest lucru. În cazul în care ești în căutarea unui partener, este posibil să fii surprins de alegerile pe care le faci.

În curând, Venus intră în Casa a 10-a. Așa că îți va merge bine în sectorul profesional, unde vei cere respect. Această casă are legătură și cu statutul tău marital. S-ar putea să vrei să te muți cu partenerul, să te căsătorești sau să cumperi un imobil alături de el.

Pești/ Ascendent în Pești

În semnul Peștilor, Venus se află în Casa a 5-a. Ai profitat cel mai mult de darurile planetei frumuseții și iubirii! Ți-a adus plăcere peste măsură, așa că folosește această zi pentru a te bucura. Distrează-te, fii creativ și ocupă-te mai mult de pasiunile care îți aduc zâmbetul pe buze. Poți să profiți de distracție la superlativ!

Venus va intră în Casa a 6-a și vrea să îți acorzi mai multă atenție, punând accent pe rutina ta. Nu te mai neglija!

Vezi și: Top 10 articole citite pe Astrosens în luna MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel