Top 10 articole citite pe Astrosens în luna MAI

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Află care au fost cele mai apreciate articole în luna mai a acestui an pe Astrosens.ro.

Descoperă cele 10 subiecte de interes pe site-ul nostru în a cincea lună din an!

1. O vară de neuitat pentru Berbec, Leu și Săgetător! Provocări pentru Taur, Scorpion și Vărsător

Începutul verii va fi destul de dinamic pentru majoritatea zodiilor. Dar vom ține cont de două tranzite: Venus și Marte în Leu. Venus va intra în acest semn pe 5 iunie și îl va părăsi pe 9 octombrie (nu uitați că Venus va și retrograd între 23 iulie-4 septembrie). Iar Marte este de câteva zile aici și va rămâne până pe 10 iulie. Deci iată că planeta iubirii se îmbină armonios cu planeta pasiunii/a acțiunii. Această alianță va acorda exuberanță, pofta de a trăi aici și acum, dorința de iubire și respect. Poți să vezi aici articolul complet!

2. Luna Nouă în Taur de pe 19 mai. Impactul pentru fiecare zodie/ascendent.

O Lună Nouă în Taur vorbește mult despre securitate și despre a căuta un refugiu, mai ales din punct de vedere financiar. Poți să vezi aici articolul complet!

3. Ce aduce Sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 iunie

Am trecut de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili. Poți să vezi aici articolul complet!

4. Horoscop IUNIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Putem răsufla ușurați! Cel puțin din punct de vedere astrologic! Prima parte a anului a fost foarte încărcată de schimbări majore, deci destul de copleșitoare. Iată că, din iunie, astrele oarecum ne pregătesc de distracție și de aventură. Cu Venus și Marte în Leu vom dori să fim protagoniști în toate domeniile vieții noastre, ne vom cere drepturile și vom aștepta respectul cuvenit. Saturn își începe retrogradarea și ne obligă să mai frânăm, iar Pluto se întoarce în Capricorn dorind să ne reconfigurăm relația cu tot ce înseamnă autoritate. Poți să vezi aici articolul complet!

5. Zodia căreia îi merge totul din plin. Ce altă zodie va înota în ape tulburi?

Venus își va face intrarea în semnul Leului, unde va și retrograda. La jumătatea lunii iunie, Saturn își va începe retrogradarea în semnul Peștilor, iar Pluto va ieși din Vărsător și se va reîntoarce în Capricorn. Așa că începutul lunii o să fie dinamic pentru cea mai mare parte a zodiilor. Ce ne spun astrele pentru următoarele două semne din zodiac? Poți să vezi aici articolul complet!

6. O zodie este protejată de divinitate în această săptămână. Totuși, la ce trebuie să fie atentă?

Vorbim despre cei cu zodia Gemeni sau cu ascendent în Gemeni! Să nu uităm că a început sezonul tău și că vei fi sărbătorit până la 21 iunie! La mulți ani încă o dată! Veți primi o doză suplimentară de vitalitate, poftă de viață, o să planifici concediul, o să ieși, o să mergi la tot felul de evenimente. Fii atent la tot ce înseamnă sănătate, ai grijă și la hrană și odihnă. Poți să vezi aici articolul complet!

7. Oportunități de necontestat pentru Fecioară, Scorpion și Pești. Pierderi pentru Berbec, Săgetător și Vărsător

Ultimele zile ale Sezonului Taurului din 2023 a beneficiat și de intrarea lui Jupiter în același semn! Poți să vezi aici articolul complet!

8. Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Scorpionul?

Scorpionii sunt simboluri ale tutelei, fertilității, defensivității, puterii, pericolului, controlului și inteligenței. Mai mult, Scorpionii i-au fascinat pe oameni încă din cele mai vechi timpuri, grație simbolismului lor misterios, care a influențat multe culturi și credințe. Această creatură - Scorpionul - a fost asociată cu puterea, protecția și vindecarea spirituală. Poți să vezi aici articolul complet!

9. Părerea unui astrolog internațional despre Luna Nouă în Taur. De ce se vorbește despre o energie puternică?

Chiar dacă nu vom simți situații reale care se întâmplă, Luna Nouă ne poate aduce o schimbare de ordin interior. De asemenea, când Luna se află într-un semn de pământ, poate să aducă o anumită stabilitate, chiar și în zona emoțiilor. Poți să vezi aici articolul complet!

10. Horoscop IUNIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Pășim către un iunie mai liniștit. În afară de retrogradarea lui Saturn sau întoarcerea lui Pluto în Capricorn, nu vor avea de-a face cu evenimente intense. Mai merită menționat tranzitul lui Venus în Leu, care ne va arăta cum ne va fi vara. Una dinamică, dramatică și plină de pasiune. Să nu uităm că încă mai avem de compensat după ultimii ani! Pe de altă parte, Luna Nouă și Luna Plină pe axa Gemeni-Săgetător ne vor face să ne confruntăm cu dublul standard. Și ne vom da seama că viața ne pune în situații de care altădată ne deziceam puternic. Poți să vezi aici articolul complet!

Vezi și: Top 10 articole citite pe Astrosens în luna APRILIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel