Top 10 articole citite pe Astrosens în luna APRILIE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Învață astrologie alături de noi! Iată care au fost cele mai apreciate articole în luna aprilie a acestui an pe Astrosens.ro.

Descoperă cele ZECE subiecte de interes pe site-ul nostru în a patra lună din an!

1. Pluto retrograd din 1 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Pe 23 martie, Pluto a intrat în semnul Vărsătorului. Iar pe 1 mai, își va începe retrogradarea în acest semn până pe 11 iunie, când se va întoarce în Capricorn. Când este în tranzit, Pluto nu aduce neapărat evenimente vizibile, dar pentru că este foarte lent, va sta mult într-o planetă din astrograma natală. Îți poate aduce schimbări, practic, abia în 20 de ani. Chiar dacă nu sunt vizibile, o să răsufli ușurat după aceea. Poți să vezi aici articolul complet!

2. Ce sfânt îți ocrotește zodia? Iată protectorii fiecărui semn zodiacal

Fiecare semn din zodiac se află sub protecția unui sfânt. Este important de reținut acest lucru, astfel încât să îl poți chema în ajutor, de fiecare dată când simți nevoia. Poți să vezi aici articolul complet!

3. Influența Lunii Pline în Balanță pentru fiecare zodie/ascendent

Luna Plină în Balanță: avem o Soare și o Lună în opoziție, deci o relație între cei doi. Semnul Balanței vorbește despre relații. Orice fază importantă a lunației se întinde pe o perioadă de șase luni. Și cum urmează și un Venus retrograd, putem spune că relațiile vor fi destul de testate.

Desigur, nu vorbim doar despre relațiile afective. Unii dintre noi poate avem și niște parteneriate sau legături de prietenie. Se recomandă ca, în următoarea jumătate de an, să ne uităm la relațiile noastre. Să vedem unde este dezechilibrată balanța. Poți să vezi aici articolul complet!

4. LECȚIA lui Mercur retrograd în Taur pentru fiecare zodie și ascendent

Retrogradarea a început de pe 21 aprilie și ține până pe 15 mai. Să ne amintim că planeta comunicării a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie și va scăpa de acesta abia pe 11 iunie. 

Acest tranzit vrea de la noi să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Va trebui, că ne place sau nu, să avem răbdare. Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter în același semn, care va începe pe data de 16 mai. Poți să vezi aici articolul complet!

5. La ce păcat ești cel mai predispus în funcție de zodie?

Merită să ne abținem de la a face anumite păcate sau acțiuni care ne dăunează atât nouă, cât și celor din jur. Iată ce păcat îi corespunde fiecărui semn din zodiac! Poți să vezi aici articolul complet!

6. Zodiile BINECUVÂNTATE de astre până în 2025. Care sunt nativii loviți de noroc?

Câteva zodii pot fi binecuvântate de însuși Saturn, care a intrat în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor, la 7 martie. În acest semn va rămâne până în mai 2025! Poți să vezi aici articolul complet!

7. TREI zodii pot renaște în următoarea perioadă. Astrele anunță momente mai dificile pentru alte trei zodii

Anumite zodii au putut primi o bilă albă de la astre în aprilie, dar alte semne din zodiac au fost nevoite să fie cu ochii-n patru! Poți să vezi aici articolul complet!

8. Horoscop MAI 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Luna mai marchează trecerea la o nouă etapă, atât la nivel macro, cât și la cel micro. Jupiter, planeta expansiunii și a învățării, își va începe tranzitul în semnul Taurului, cel al resurselor, unde va sta aproximativ un an. Deci iată că ne pregătim să ne educăm (din nou) din punct de vedere financiar. Sau să ne aducem aminte de cât valorăm. Și la propriu și la figurat. Poți să vezi aici articolul complet!

9. Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 mai

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur/ începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Poți să vezi aici articolul complet!

10. Horoscop MAI 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Tema principală a lunii mai este monetizarea. Cu toții trebuie să ne gândim la cum ne putem valorifica talentele. Intrarea lui Jupiter în semnul Taurului ne va pune pe tavă mai multe posibilități. Și ne va învăța că, dacă vrem să câștigăm, mai întâi trebuie să investim ceva. Și pe urmă să avem răbdare, să ne învățăm banii să facă pui. Poți să vezi aici articolul complet!

Vezi și: Top 10 articole citite pe Astrosens în luna MARTIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel