Horoscop MAI 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Află care sunt veștile pentru acești nativi în luna MAI 2023.

Tema principală a lunii mai este monetizarea. Cu toții trebuie să ne gândim la cum ne putem valorifica talentele. Intrarea lui Jupiter în semnul Taurului ne va pune pe tavă mai multe posibilități. Și ne va învăța că, dacă vrem să câștigăm, mai întâi trebuie să investim ceva. Și pe urmă să avem răbdare, să ne învățăm banii să facă pui. De asemenea, este clar că toată configurația astrală a lunii ne predispune la a prioritiza stabilitatea financiară pe termen lung. Adică, dacă încă nu suntem acolo, să ne gândim la pensie. Dar mai ales la modul în care ne-o vom asigura noi. Și cum Mercur își va opri retrogradarea, ideile noastre se vor concretiza mai repede.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Dacă în prima parte a lunii te vei înfrâna și vei căuta stabilitatea, spre finalul ei, o să vrei să spargi gheața. Și ești încurajat să o faci, să fii mai curajos, datorită intrării lui Marte în Casa a 5-a. Îndrăznește și fii mai tupeist, mai ales că și Jupiter va intra în Casa banilor. Poți să ai multe venituri, dar și multe cheltuieli în următoarea lună. Ai face bine să găsești mai multe modalități de a monetiza unele pasiuni. Să obții și alte colaborări profitabile. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în mai 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

S-ar putea să îți pierzi busola până pe 15 mai. Până la această dată, ești îndemnat să îți faci o introspecție. S-ar putea să realizezi că multe lucruri depind doar de modul în care le percepi tu. Din a doua parte a lunii, mai prinzi aripi, fiindcă Jupiter intră în semnul tău și Mercur își oprește retrogradarea. Prinde curaj și aruncă-te sau renunță la ce îți face rău! Trebuie să fii la potențialul tău maxim. Alege să prinzi viteză și ai grijă și la sănătate. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în mai 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mai nu va fi nici cea mai bună lună, dar nici cea mai rea. De fapt, ai nevoie de un pas în spate, fiindcă multe aspecte astrologice vor avea loc în Casa a 12-a. Așa că trebuie să renunți la control și să trăiești mai liber. Dacă forțezi ceva, nu o să îți iasă absolut deloc. De la jumătatea lunii, pune accent pe cursuri, filme, documentare, cărți. Totodată, trebuie să îți schimbi și relația cu banii. Ai mai multă grijă la drumuri și călătorii, dar și la tonul agresiv. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în mai 2023. 

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Ce este recomandat să faci în mai? Să nu mai pui atât de multă presiune pe copii. Știm că ești grijuliu și foarte atent, dar uneori este posibil să exagerezi sau să depășești niște limite. În schimb, îndreaptă-ți atenția către propria persoană. Ieși mai mult în oraș, bucură-te de viață în următoarea lună. S-ar putea să apară și cunoștințe vechi, prieteni din copilărie. Profită de aceste situații. Gândește-te la planurile de viitor și fă ceva pentru tine, fie că te machiezi, te îmbraci sau te coafezi după bunul plac. Cuvântul de ordine? Răsfăț! Vezi aici previziunile complete pentru RAC în mai 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii MAI 2023!

5 MAI: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION

Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

7 MAI: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. În plus, ne vom preocupa în mod activ de estetica locuinței. Oarecum, Venus ne va îndulci puțin. Să nu uităm că pe 5 iunie, va intra în Leu, semn în care va și retrograda. 

15 MAI: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

19 MAI: LUNA NOUĂ ÎN TAUR

Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

20 MAI: MARTE INTRĂ ÎN LEU

Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului al Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

21 MAI: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI/ÎNCEPE SEZONUL GEMENILOR

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Vezi și: LECȚIA lui Mercur retrograd în Taur pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel