Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna MAI pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă vești importante!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur MAI 2023

Luna mai este mult așteptată de tine, pentru că Jupiter, Marele Benefic, o să intre în semnul tău pe data de 16 mai. Până atunci, vei trece și tu prin influența Eclipsei de Lună de pe data de 5 mai. Așa că, în primele două săptămâni ale lunii, te simți ca într-o barcă. Mai ales că este și Mercur retrograd în semnul tău până pe 15 mai.

Deci, s-ar putea să nu ai busolă și să nu știi neapărat încotro te îndrepți în acest interval. În această perioadă, ești mai mult obligat să te ocupi de munca ta interioară, să faci o introspecție, să îți pui niște întrebări și să îți dai seama că foarte multe lucruri din exteriorul tău depind de modul în care tu le percepi.

Practic, dacă ți s-a întâmplat un eveniment mai neplăcut, încearcă să nu stai să te gândești la el continuu. Ci să accepți că aceasta este condiția ta de om și că trebuie să vezi lucrurile diferit, dintr-o altă perspectivă.

Din a doua parte a lunii, Jupiter intră în semnul tău și Mercur își va opri retrogradarea în Taur. Soarele se află în semnul tău și vei avea și o Lună Nouă. Ce îți mai poți dori?

Va trebui să pleci din locurile în care nu te simți bine sau să inițiezi ceva, să prinzi curaj și să te arunci. Indiferent de vârsta pe care o ai sau de etapa în care te afli, când ai atât de multe aspecte în semnul tău, trebuie să trăiești în plenitudine, să te bucuri la potențialul tău maxim.

Dacă știi că poți să duci un anumit proiect la bun sfârșit, ocupă-te de acest lucru, pentru că astrele sunt în favoarea ta. Cu alte cuvinte, ești obligat să ieși dintr-un soi de modestie falsă.

Sunt multe momente în viață când, din frica de a greși, stăm și stăm, fără să facem nimic concret. Mai ales că nevoia Taurului de siguranță și stabilitate este una uriașă. Și nu spunem acest lucru în zadar! Jupiter va intra în semnul tău, iar dacă va găsi lene, îți va oferi și mai multă lene.

Însă, dacă Jupiter va găsi la tine măcar un pic de ambiție, o să te ajute, o să te sprijine cu și mai multă ambiție. 

Jupiter vrea, de fapt, să înveți ceva pe tranzitul lui. Este adevărat că îți poate aduce beneficii, șanse sau anumite oportunități, dar atenție, că poate să te facă să te crezi mai mare și mai tare decât ești de fapt.

S-ar putea ca Jupiter în semnul tău să se joace puțin și cu sănătatea, chiar dacă el este privit mai mult ca pe un benefic. Când este în Taur, poate aduce un exces de alimentație, exces de substanțe. 

Așadar, spre a doua parte a lunii mai, trebuie să prinzi viteză!

Poate vrei să citești și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel