Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum se anunță luna mai pentru nativii zodiei Berbec? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne aduce previziuni importante!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec MAI 2023

Ce avem în luna mai? Urmează o perioadă interesantă, pentru că Jupiter va intra în semnul Taurului, pe data de 16. Acesta este un aspect important, care își lasă amprenta nu doar asupra următoarei lunii, ci asupra întregului an.

Totodată, Marte va intra în semnul Leului pe 20 mai, iar Mercur își va opri retrogradarea în Taur pe data de 15 mai. Pe 5 mai, însă, avem o Eclipsă de Lună, deci o Lună Plină în Scorpion, destul de puternică.

Ce trebuie să reținem la Berbec? Guvernatorul tău, Marte, va face o schimbare importantă. Este adevărat că, în primele săptămâni ale lunii mai, vei fi în continuare sub influența sa din Rac. Asta presupune că încă stai, încă te înfrânezi și ții foarte mult la siguranță și la stabilitate.

În schimb, undeva spre finalul lunii mai, vei simți nevoia să spargi gheața. Vei dori să schimbi ceva în viața ta, să fii mult mai curajos și mult mai îndrăzneț. Intrarea lui Marte în Leu de pe 20 mai te obligă să nu mai fi un simplu spectator, ci să faci un pas în față și să cauți rolul de protagonist, indiferent că este vorba de locul de muncă, de familie sau de relația în care te afli.

Când avem parte de acest tranzit, nu prea poți să mai stai în spate, trebuie să ieși, să îndrăznești. Deocamdată, cu Marte în Rac, o să fii mai liniștit, mai așezat, mai ancorat, mai conservator și mai familist. Dar când Marte va intra la tine în Casa a 5-a, tot ce ține de creativitate, de speculație, de îndrăzneală, trebuie să le scoți de undeva de unde le ții.

Pe scurt, trebuie să fii cât mai tupeist. Și nu degeaba spunem asta, ci pentru că pe 16 mai, Jupiter intră în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Iese din semnul tău și mergând în Casa a 2-a, îți poate aduce două situații: vine și cu multe venituri, dar și cu multe cheltuieli.

Jupiter în Casa a 2-a vrea să îți dai seama de talentele tale, pe care să le monetizezi. Vei fi obligat ca de pe 16 mai încolo, să ceri fie o mărire de salariu, fie să obții colaborări diferite, ca să faci mai mulți bani. Și asta pentru că vor apărea cheltuieli. Deși Jupiter este cunoscut pentru că aduce abundență, nu vor lipsi nici aceste cheltuieli. Așa că nu te mai poți baza doar pe ce făceai înainte. Trebuie să creezi ceva nou.

Nu mai sta pe banca de rezervă, ci ieși în față. Marte în Casa a 5-a aduce și o dorință de competiție. Deci, dacă pe undeva simți că ai pierdut-o, este cazul că în luna mai să îți aduci aminte că îți place să câștigi.

Treaba cu banii este foarte serioasă în luna mai. S-ar putea să descoperi și că unele cheltuieli sunt inutile și s-ar putea să simți nu că trebuie să strângi bani, ci doar că trebuie ca un lucru să merite cu adevărat pentru tine înainte să îl cumperi.

Îți recomandăm să citești și: Nume celebre de personalități cu Soarele în Taur. Cine este pe listă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel