Top 10 articole citite pe Astrosens în luna MARTIE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce articole au fost cele mai apreciate în luna martie a acestui an pe Astrosens.ro? Iată-le! Și îți mulțumim că ne ești alături!

 

Află care au fost cele ZECE subiecte de interes pe site-ul nostru în a treia lună din an!

1. Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 aprilie

Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care s-a produs pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci a fost şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică a început zodia Berbecului. Toţi copiii care se nasc până la acea dată sunt Berbeci.

De data aceasta, acest sezon nu este unul simplu. Soarele se va întâlni cu Jupiter pe 12 aprilie, considerată cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un  domeniu din viaţă. Acest sezon presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă! Poți să vezi aici articolul complet!

2. Începutul sfârșitului pentru PATRU ZODII de pe 7 martie. Nativii care vor fi obligați să încheie o etapă

De pe 7 martie, Saturn, planeta limitelor și a responsabilității, și-a început tranzitul în Pești, unde va sta până în 2025.

Tranzitul planetei limitelor în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este în imaginația noastră.

Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște toleranța. Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea.

Cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Poți să vezi aici articolul complet!

3. Horoscop APRILIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Saturn s-a instalat liniștit în Pești, Pluto în semnul Vărsătorului, iar Marte s-a ancorat în Rac. Deși toate aceste trei tranzite au început în martie, abia în aprilie începem să le conștientizăm. Și cum Jupiter se află în continuare în Berbec, vom fi prea optimiști și vom refuza să vedem unele efecte mai neplăcute. Dar retrogradarea lui Mercur în semnul Taurului de pe 21 aprilie ne va lua la rost și ne va obliga să fim mai pragmatici. Poți să vezi aici articolul complet!

4. În ce anotimp te-ai născut? Iată ce spune acest lucru despre tine!

Te-ai născut primăvara sau toamna? Iată ce spune asta despre personalitatea ta! Poți să vezi aici articolul complet!

5. Zodia binecuvântată de Divinitate. Alte TREI zodii primesc vești importante de la astre: "Nu-ți va fi deloc pe plac!”

Inițial, vom resimți schimbări la nivel interior. Dar va fi greu să evadăm. O să fim nevoiți să dăm piept realității, să o acceptăm și să căutăm ancore. Deși ne supărăm sau nu ne convine, viitorul nu depinde doar de noi. Vin evenimente cărora nu ne putem împotrivi. Ieșirea lui Marte din Gemeni, dar și intrarea sa în Rac o să aducă evitare, procrastinare. Poți să vezi aici articolul complet! 

6. Transformări irevocabile pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Pluto, planeta transformărilor radicale, a intrat în Vărsător, unde va sta până în iunie. Lunile următoare vor fi precum un teaser al acestui tranzit care se va finaliza în 2044 cu adevărat. Atenție că Pluto nu este cel care aduce neapărat evenimente clare(este nevoie și de alte tranzite importante în harta natală în acest sens). Dar el pregătește schimbări în subconștientul nostru. Are darul de a scoate la supafață temerile noastre cele mai puternice. Și mai face ceva: ne testează, de această dată libertatea/independența/puterea personală. Într-un mod extremist, ce-i drept. Poți să vezi aici articolul complet!

7. Influența Lunii Noi în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Pe 21 martie, am avut prima Lună Nouă în semnul Berbecului!

Așadar, Soarele și Luna și-au dat mâna în semnul guvernat de Marte, fiind susținute de un sextil cu Pluto.

Zodiile de foc s-au bucurat de acest eveniment, pentru că le-a oferit energie și chef de viață. Iar cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) au putut fi împinși de la spate, ca să înceapă un nou capitol. Poți să vezi aici articolul complet!

8. Semnificația ascunsă a NUMELUI în numerologie. Care este destinul din spatele numelui tău?

Cu ajutorul numerologiei, te poți cunoaște mai bine. Totodată, literele din numele tău îți pot dezvălui anumite secrete fascinante. Poți să vezi aici articolul complet!

9. Tranzitul lui Pluto în Vărsător de pe 23 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Chiar dacă Saturn este văzut ca profesorul dur, care nu vrea negociere, ci responsabilitate, cu el mai poți trata într-un fel lucrurile. Dar cu Pluto nu se poate. Acest tranzit îți poate aduce transformări notabile, la care nici nu te aștepți.

Daniela Simulescu afirmă că tranzitul lui Pluto în Vărsător va fi cel care o să schimbe lumea. O să zguduie civilizația. Poți să vezi aici articolul complet.

10. Tranzitul lui Marte în Rac de pe 25 martie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Marte va sta în Rac în perioada 25 martie-20 mai. Ce înseamnă asta? Că planeta acțiunii s-a mutat într-un semn cardinal, dornic să pună baze, să construiască. De asemenea, sunt vizate stabilirea unor rădăcini și punerea unor fundații. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Poți să vezi aici articolul complet!

Vezi și: Top 10 articole citite pe Astrosens în luna FEBRUARIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel