Top 10 articole citite pe Astrosens în luna FEBRUARIE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Continuăm seria celor mai apreciate articole din acest an de pe Astrosens.ro și ajungem la luna februarie. Iată ce articole au atras cel mai mult atenția luna trecută!

Iată care au fost cele ZECE subiecte de interes pe site-ul nostru în a doua lună din an.

1. Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Tranzitul lui Saturn în Pești va dura de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Poți să vezi aici articolul complet!

2. Horoscop MARTIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

În martie, sărbătorim schimbările la față ale celor două planete importante: Saturn trece din Vărsător în Pești, iar Pluto din Capricorn în Vărsător. Deci vă dați seama că a treia lună a lui 2023 se va resimți puternic. Schimbările se vor produce inițial la nivel interior, după care vom asista la unele evenimente menite să ne ajute să descoperim ce este în spatele lor. Cert este că va fi destul de greu să mai evadăm, să ne căutăm un refugiu fals. Poți să vezi aici articolul complet!

3. Horoscop MARTIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Cu toții am dori să evadăm, dar Saturn nu ne va lăsa. Iar Pluto vine să ne arate că filmele SF de acum câteva decenii încep să devină reale. Marte scapă de semnul retrogradării, al Gemenilor și se duce în Rac, de unde ne va obliga să construim. Nu uitați că Jupiter se află în continuare în Berbec! Adică avem șanse de a începe noi proiecte, profesional sau personal. Poți să vezi aici articolul complet!

4. Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 20 martie

Pe 19 februarie, Soarele a început tranzitul prin semnul Peștilor. Așa că îi sărbătorim pe acești nativi. Am trecut de la energia rebelă a Vărsătorului, la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului.

Până pe 20 martie, vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta imaginație și ne vom lăsa influențabili. Indiferent de domeniu. Poți să vezi aici articolul complet!

5. Urmează cea mai fericită zi din an. Pentru o zodie, e vorba despre bani

Primul aspect important va avea loc în 2 martie, fiind vorba despre conjuncția Venus - Jupiter, Venus fiind ”Micul Benefic”, Jupiter ”Marele Benefic”. Se consideră că aceasta este cea mai ”iubibilă zi”, spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Conjuncția se petrece în semnul Berbecului, care este și semnul primăverii, subliniază astrologul: ”Iată, avem cea mai drăgăstoasă, cea mai bucuroasă zi a anului”. Poți să vezi aici articolul complet!

6. Horoscop MARTIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

În primul rând, vom învăța să facem diferența clară între ce este în capul nostru versus ce este real și concret. După care, vom căuta metodele nonconformiste pentru a ne pune în aplicare planurile. Tehnologia poate ajuta enorm! Și vom căuta să punem baze, să creăm fundații, să prindem rădăcini. Speranța nu își are locul în martie, însă încrederea da. Poți să vezi aici articolul complet!

7. Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Toate aspectele lunii martie se vor învârti la Rac sau cei cu Ascendentul în Rac în zona profesională. Venus va fi în Casa a 10-a aproape trei săptămâni din lună, iar Jupiter este în aceeași casă toată luna martie.

Pe 25 martie, Marte iese din semnul Gemenilor și intră în semnul tău. Deci, totul este despre inițiativă în această lună. Poți să vezi aici articolul complet.

8. Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 7 martie, Saturn intră în Casa a 10-a, a carierei. Cu Mercur și cu Saturn în această casă, dintr-o dată se pot înmulți discuțiile legate de cariera ta, de statutul tău, dar și de rolul în societate. De ceea ce vrei să fii și cum vrei să fii perceput de ceilalți. Poate că îți dorești un rol mai bun sau ai vrea să lucrezi într-o companie mai influentă. Poți să vezi aici articolul complet.

9. Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 7 martie, Saturn va intra în Casa a 7-a. Dacă ar fi să spunem drept, doar despre asta ar trebui să discutăm la nativii Fecioară în luna martie a acestui an. Îți reamintim că Saturn este planeta testelor, a maturizării, a responsabilității și a intransigenței. Poți să vezi aici articolul complet.

10. Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

În luna martie a acestui an, nu ai motive să te plângi din punct de vedere relațional. Acest lucru se aplică pentru toți nativii, indiferent dacă sunt singuri, într-o relație de multă vreme sau abia ce au cunoscut pe cineva. De ce? Fiindcă în Casa a 7-a sunt Jupiter, dar și pe Venus, guvernatoarea semnului tău. Poți să vezi articolul complet aici.

Îți recomandăm și: Top 10 articole citite pe Astrosens în luna IANUARIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel