Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna martie pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară MARTIE 2023

Pe 7 martie, Saturn va intra la tine în Casa a 7-a. Dacă ar fi să spunem drept, doar despre asta ar trebui să discutăm la nativii Fecioară în luna martie a acestui an. Îți reamintim că Saturn este planeta testelor, a maturizării, a responsabilității și a intransigenței.

Iar Casa a 7-a este Casa relațiilor. Așa că, luna următoare avem în prim plan relațiile afective. Pe scurt, Saturn va face ordine pe acest plan. Nu îți dă voie să intri într-o relație cu persoana pe care o iubești (sau crezi că o iubești), pentru că își dă seama că nu este ceea ce trebuie pentru tine.

Desigur, tu te vei zvârcoli și vei suferi. Ți se va părea că toată lumea este nedreaptă, că ești urmărit de vreun ghinion sau de blesteme. Dar nu este chiar așa. Pur și simplu Saturn vrea să îți ofere niște teste sau îți impune limite, ca să alegi doar ceea ce este corect pentru tine și binele tău.

Dacă ești într-un cuplu, probabil din martie vei simți că a intervenit blazarea. Iar Saturn vrea să știe ce faci cu ea. O lași să te macine și pe tine și pe partener, ca să fiți nemulțumiți? Sau interveniți? Ține cont de faptul că nativii Fecioară depind destul de mult de statusul relației în care se află. Altfel spus, dacă relația funcționează perfect, la fel te simți și tu. Și viceversa.

Ar fi bine să te pui de acord cu partenerul și să schimbi ceva la relația voastră din martie. Dacă îți merge bine în relație, Saturn te ajută să construiești și mai multe. Însă unii nativi pot simți și nevoia de singurătate. Ca să vadă unde se situează. Unii nativi nu vor mai dori să se grăbească atunci când se gândesc la relații.

Din punct de vedere financiar, martie reprezintă o lună importantă. În Casa a 8-a, ai Jupiter, Venus și va intra și Soarele în curând. Așa că te poți gândi dacă ai de făcut credite, finanțări sau dacă ai împrumuturi. Motto-ul lunii martie pentru tine poate fi: "Închide robinetul!”

Cu alte cuvinte, dacă o să cheltui în neștire, te vei trezi fără bani la final de lună. 

Ai grijă la relații și la bani în perioada care urmează!

Vezi și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel