Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna MARTIE pentru nativii zodiei Gemeni? Daniela Simulescu oferă previziuni importante! Iată cu ce vine luna următoare pentru această zodie.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni MARTIE 2023

Încă de la începutul lunii martie, Mercur, guvernatorul tău, intră în Casa a 10-a și îi pregătește terenul lui Saturn. Pe 7 martie, Saturn intră tot în Casa a 10-a, a carierei.

Cu Mercur și cu Saturn în această casă, dintr-o dată se pot înmulți discuțiile legate de cariera ta, de statutul tău, dar și de rolul în societate. De ceea ce vrei să fii și cum vrei să fii perceput de ceilalți. Poate că îți dorești un rol mai bun sau ai vrea să lucrezi într-o companie mai influentă.

Sau îți dorești o relație mai detașată cu șefii. Poți să nu mai fii atât de speriat și să nu te mai superi atât de mult în momentul în care îți zic că ai greșit cu ceva. Reține că nicio autoritate din sfera profesională nu îți este părinte, ci doar un șef sau un superior. Privește situația ca atare.

Asumă-ți orice greșeală pe care o poți face la job, dar nu face din asta o tragedie. Asta vrea Saturn de la nativii Gemeni.

Pe 23 martie, Pluto va intra în Casa a 9-a. Iar acest tranzit va fi unul bun. La sfârșitul lunii martie, Marte iese în sfârșit din semnul tău. Din august până în prezent, Marte ți-a adus destul de multe evenimente la graniță. Fie ai vrut să te arunci, fie ai făcut un pas în spate. Cel mai probabil, nu ai înțeles nimic din viața ta în ultimele luni.

Ei bine, Marte va părăsi semnul Gemenilor pe 25 martie. Ai învățat ce să faci cu furia, cu agresivitatea și faptul că va intra și Pluto în Casa a 9-a te face să fii mai deștept. Să îți dai seama cât de mult ai crescut, cât ai evoluat și câte lucruri noi ai asimilat.

Toate provocările prin care ai trecut din august încoace nu au fost degeaba, ci au fost menite să te facă să iei cele mai bune decizii. Pe moment, cu siguranță te-ai supărat. Dar, mai mult ca sigur, ai învățat foarte multe lucruri bune despre tine în aceste luni.

Poți să citești și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel