Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna MARTIE pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur MARTIE 2023

În prima parte a lunii martie, Venus, guvernatoarea ta, se află în Casa a 12-a. Pe scurt, nu prea te simți în apele tale. De ce? Fiindcă te poți confrunta cu lucruri din trecut care parcă nu mai trec odată și nu se mai rezolvă.

Acest lucru se poate întâmpla atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cert este că intrarea lui Saturn în semnul Peștilor, de pe 7 martie, te face mult mai serios, în momentul în care vine vorba de viitor.

De fapt, ce își dorește de la tine tranzitul lui Saturn în Pești? Vrea să trăiești AICI și ACUM. Deci nu în viitor. O să îți dai seama că, ori de câte ori vei încerca să îți creionezi într-un fel viitorul, lucrurile nu se vor întâmpla așa cum vrei. Deci, o să primești câte o palmă din partea lui Saturn dacă visezi.

În martie, scapi de presiunea de la locul de muncă și vei putea în sfârșit să vezi roadele ultimilor 2-3 ani pe planul profesional. 

După care, pe 17 martie, Venus intră în semnul tău și începi să vezi viața cu alți ochi. Pe 23 martie, Pluto intră în Casa a 10-a și, din punct de vedere profesional, apare nevoia de schimbare. 

Oarecum, începi să vezi luminița de la capătul tunelului și începi să fii mai selectiv cu persoanele din jurul tău. O să ai mai multă încredere în tine. Marte o să iasă de pe 25 martie din Casa a 2-a și merge în Casa a 3-a. Iar asta înseamnă că o să ai mai multă claritate în ceea ce privește zona financiară.

Poți fi interesat și de: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel