Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna MARTIE pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță MARTIE 2023

În luna martie a acestui an, nu ai motive să te plângi din punct de vedere relațional. Acest lucru se aplică pentru toți nativii, indiferent dacă sunt singuri, într-o relație de multă vreme sau abia ce au cunoscut pe cineva. De ce? Fiindcă în Casa a 7-a sunt Jupiter, dar și pe Venus, guvernatoarea semnului tău.

Deci chiar nu are ce să nu îți convină pe acest plan. În cazul în care lucrurile nu merg, asta se întâmplă fiindcă nu depui efort suficient. Sau pentru că aștepți tot timpul ca celălalt să facă ceva.

După care, trebuie să discutăm și despre partea profesională. Saturn va intra pe 7 martie în Casa a 6-a. Ce înseamnă asta și ce scenarii sunt posibile?

Poate că muncești undeva și nu îți place dar trebuie să rămâi la job, fiindcă de acolo îți plătești facturile. Sau, dacă nu ai job și ai tot așteptat, te gândești că a venit momentul să te angajezi. Saturn îți poate bloca accesarea unui nou loc de muncă. Vrea să îți arate că încă nu ești pregătit, chiar dacă te frustrează.

În luna martie, astrologul Daniela Simulescu îți sugerează să nu ignori niciunul dintre semnalele organismului, indiferent care ar fi acela. Fie că ai migrene, furnicături în corp sau alte dureri, nu le neglija. Va fi o lună bună să faci analize sau să te tratezi.

Vezi și: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel