Top 10 articole citite pe Astrosens în luna IANUARIE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să afli care au fost cele mai apreciate articole de pe site-ul nostru în prima lună a anului 2023? Ți-am pregătit un top cu cele 10 subiecte de interes!

Ești curios ce subiecte au captat atenția în ianuarie? Îți mulțumim că ne urmărești!

1. Anul Iepurelui de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2023

Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate semnele zodiacale din horoscopul chinezesc? Află ce previziuni are pentru noi Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză! Poți să citești aici articolul complet.

2. Vești bune pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Neînțelegeri și probleme pentru Gemeni, Leu și Vărsător

Începutul anului a fost de bun augur pentru unii nativi, dar mai dur cu alții. Soarele a parcurs același semn cu Mercur retrograd și Pluto, așa că nu au fost șanse de compromis. Poți să citești aici articolul complet.

3. Ce aduce sezonul VĂRSĂTORULUI pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 19 februarie

Pe 20 ianuarie, Soarele și-a început tranzitul prin semnul Vărsătorului. Până la 19 februarie, îi vom sărbători pe acești nativi. Am trecut de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. Poți să citești aici articolul complet. 

4. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Îngerii zodiacali sunt foarte puternici. Ei lucrează prin semnul tău zodiacal și au o semnificație specială în viața ta. Acești îngeri pot să-ți ridice conștiința și să aducă conștientizarea aspectului spiritual al ființei tale. Lucrând sub influența semnului tău. zodiacal, ei te ajută să îți atingi potențialul maxim și să îți realizezi cele mai dragi vise. Poți să citești aici articolul complet.

5. Începe numărătoarea inversă: încă 7 zile cu Marte retrograd în Gemeni. La ce să fim atenți

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a început la 30 octombrie 2022 și s-a terminat pe 12 ianuarie. Să nu uităm că, deși Marte a terminat retrogradarea, efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie. Vorbim despre este o planetă personală, așa că încă putem simți destul de puternic acest tranzit. Poți să citești aici articolul complet.

6. HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile

Astrologul Daniela Simulescu punctează modul în care a debutat anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara aceasta. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, din martie, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător. Poți să citești aici articolul complet.

7. Beneficiile lui Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 februarie

Pe 27 ianuarie, Venus a început tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 20 februarie. Am trecut de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Venus în Pești percepe, simte, își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm să salvăm oamenii și plantele, putem să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm. Poți să citești aici articolul complet.

8. Previziuni numerologie 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Ce ne rezervă numerologia anului 2023? Iată previziunile despre TOATE numerele personale, oferite de Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator. Poți să citești aici articolul complet.

9. Vești importante de la Mercur direct pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Pe 18 ianuarie, Mercur a reluat mersul direct în semnul Capricornului. Ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie 2022, dar efectele pot dura până pe 11 februarie! De pe 18 ianuarie, ne-am putut organiza viața așa cum ne dorim. Nu a trebuit să ne mai lovim de probleme din trecut. Poți să citești aici articolul complet.

10. Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

2023 a început de o lună, așa că, pe lângă planuri mărețe sau rezoluții de tot felul, avem nevoie de certitudini, dar și de păreri avizate. Dacă ești curios ce te așteaptă în acest an, îți punem la dispoziție recomandările și sfaturile specialiștilor din domeniile spirituale, astrologi și tarotologi. Poți să citești aici articolul complet.

Îți recomandăm și: Previziunile lunii FEBRUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel