Vești bune pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Neînțelegeri și probleme pentru Gemeni, Leu și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 02 ian 2023, 16:42 | Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Iată că începutul anului va fi de bun augur cu unii nativi, dar și destul de dur cu alții. Soarele parcurge același semn cu Mercur retrograd și Pluto! Deci fără șanse de compromis!

La mulți ani! 2023 a venit și cu toții ne revenim ușor ușor după sărbătorile de iarnă! Astrele ne recomandă ca recuperarea să nu fie heirupistă ci realizată pe etape. Să nu uităm că Soarele se află în continuare în semnul Capricornului, până pe 20 ianuarie. În plus, Mercur este retrograd în același semn până pe 18 ianuarie. Cu alte cuvinte, rezolvarea problemelor vechi este tot ceea ce contează. Arhetipul Capricornului vorbește despre un ritm încetinit, despre lucrul bine făcut, seriozitate și maturitate. Dar și despre… răbdare! Da, exact! În primele trei săptămâni din 2023 suntem obligați să o accesăm în absolut orice domeniu. 

Și cum anul 2023 se anunță unul al acceptării, am putea spune că tranzitul Soarelui prin Capricorn ne va trezi la realitate. Mai ales pe unii!

TAUR/ASCENDENT ÎN TAUR

Zodia ta este una dintre cele mai bine aspectate în sezonul Capricornului! Perioada aceasta te invită să explorezi, să evoluezi, să călătorești. Fie că este vorba de o excursie de o zi, de o vacanță undeva departe, sau doar de înscrierea la un curs sau la un club de activităţi. Chiar ai nevoie ca la început noului an să îți lărgești orizonturile. Descoperi că este mai ușor ca niciodată să scapi de partea conservatoare și să mai accepți noutatea. Sau să permiți și părerilor altora să existe, sau că începi să accepți că există și alte variante. 

FECIOARĂ/ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

Continuă sezonul iubirii și al creativității! Inima îți va fi deschisă. Dacă eşti singur, te poţi bucura de poveşti de dragoste, dar nu îţi pune toate speranţele în ele până nu trece retrogradarea lui Mercur! Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți considerabil. Dar atenție: este nevoie de efort în acest sens, și de unul susținut! Acum că le-ai citit pe cele de mai sus, trebuie să îți spun ceva: că le vei obține doar dacă te vei iubi, dacă vei învăța să nu îți mai faci rău, să nu mai stai în situații dăunătoare. 

CAPRICORN/ASCENDENT ÎN CAPRICORN

Te vom sărbători în continuare. Echipa Astrosens îți urează La mulți ani! Până pe 20 ianuarie, Soarele vine cu energie, vitalitate, căldură. Proiectele și relațiile pe care le începi acum te vor ajuta să strălucești. Sau te vor face să te simți mai bine în propria piele. Pragmatic cum te ştim, îţi vei lua timpul necesar să le testezi şi să le construieşti încet. Mercur va retrograda și el în semnul tău, deci vei avea șansa să corectezi unele greșeli. Pe scurt: profiă din plin de această perioadă! Bucură-te de viață! În ritmul tău, bineînțeles! Dar nu o lăsa să treacă degeaba!

VĂRSĂTOR/ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR

Sezonul Capricornului vorbește despre hibernare în cazul tău. Soarele tranzitează casa a 12-a, deci este momentul potrivit să îți cureți viaţa de proiecte vechi, locuri de muncă și relații care nu-ți mai servesc. Nu este o perioadă distractivă, dar este necesară. Fă asta acum, iar restul anului poate fi o adevărată experiență nouă şi cu o versiune mai bună a ta! Mercur este și el retrograd în aceeași casă, deci până nu vei mai dizolva din obiceiurile vechi și nefolositoare, nici nu vei putea face un pas înainte. Și chiar este cazul să te pregătești. Oboseala își va spune cuvântul. Cogntiv, mental și emoțional. Să nu uităm că Saturn este în continuare în semnul tău până în martie!

Îți recomandăm și Previziunile lunii IANUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

LEU/ASCENDENT ÎN LEU

Este timpul să-ți pui viața în ordine. Și la propriu și la figurat! Curățenia, treburile gospodărești, cumpărăturile, toate vor primi mai multă atenție din partea ta. Trebuie să înveți să prioritizezi, să nu muncești mai mult decât este cazul, dar nici să procrastinezi. Vei fi mai ipohondru ca niciodată! Ce să mai, primele trei săptămâni ale anului nu sunt neapărat plăcute. Pentru că vei avea impresia că înoți în gol, că nu mai ajungi la mal sau că nu te ajută nimeni. Dar mai sunt și perioade din acestea în viața noastră, în care să nu se întâmple ceva special. Nimic grav!

Poți citi și Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

GEMENI/ASCENDENT ÎN GEMENI

Sezonul Capricornului este total neplăcut pentru tine. Și până pe 20 ianuarie nu am multe vești bune pentru tine. De altfel și dacă aș avea, tot nu m-ai crede! Stai într-o frică permanentă. Nu vrei să pierzi deloc controlul. Încearcă să îți dai seama ce te ține pe loc. Și cum Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în același semn, va trebui să înveți să te împaci cu trecutul. Și să accepți că unele lucruri nu le poți schimba. Și să abandonezi lupta, fie interioară sau exterioară. Îți vei da seama că de jos nu ai altundeva să te duci decât sus. Dar până acolo vei trece prin multiple procese mentale inconfortabile. Risc mare de cheltuieli!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play