Verdictele astrologilor și tarotologilor pentru anul 2023/ EXCLUSIV Astrosens

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Am intrat în noul an, așa că probabil ești curios ce au de spus despre 2023 unii dintre cei mai cunoscuți astrologi și tarotologi. Iată ce ne rezervă anul!

2023 a început, așa că, pe lângă planuri mărețe sau rezoluții de tot felul, avem nevoie de certitudini, dar și de păreri avizate. Dacă ești curios ce te așteaptă în acest an, îți punem la dispoziție recomandările și sfaturile specialiștilor din domeniile spirituale!

Astrosens i-a ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021 și 2022, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile noastre. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2023.

1. Amos (Paul Ionuț Simbotin) - tarotolog

"Previziunile anului 2023 pe care le-am putut citi în cărțile de tarot sunt oarecum sumbre și nu privesc neapărat doar anul următor, ci o serie de evenimente care necesită atenție sporită și trebuiesc privite efectiv prin lupa spirituală, cât și prin datoria karmică a lumii întregi.

Pot spune că suntem martori la evenimente istorice și la schimbarea lumii întregi, la trezirea din somnul colectiv , la descoperirea unor noi planete, dar și la ceea ce va aduce criza economică, iar o asemenea schimbare de direcție va începe brusc cu luna Martie 2023."

Citește și: Previziuni 2023. Amos, tarotolog: “Începutul erei spirituale și ridicării voalului de pe ochi”

2. Cătălina Mărăcineanu - astrolog

"Trei planete schimbă semnul în 2023: Saturn, Pluton și Jupiter. Cu Saturn în Pești, cred că psihoterapeuții vor fi din ce în ce mai căutați deoarece la nivel personal, simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut.

Ingresul lui Pluton în Vărsător poate aduce răsturnări de situație în ceea ce privește finanțele internaționale și/sau organismele financiare internaționale. Jupiter în Taur aduce interesul pentru bunuri și/sau proprietăți cu valoare ridicată, care să ne ofere o oarecare siguranță materială”.

Citește și: Previziuni 2023. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: “Simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut” 

3. Rodica Spînu - astrolog și tarotolog

În anul 2023 va fi testat curajul de a acționa pe diferite domenii de viață, în funcție de fiecare. Unii își vor pune în aplicare planurile care s-au copt în ultimii doi ani. Alții se vor lăsa prinși de valul acțiunilor celorlalți.

Întrebările ajutătoare pentru fiecare dintre noi ar fi: unde sunt eu acum, unde vreau să fiu și ce fac pentru aceasta?"

Citește și: Previziuni 2023. Astrolog și Tarotolog Rodica Spînu: “Dacă nu decid eu care este calea mea, o vor face alții pentru mine!”

4. Andreea Cîrstea - astrolog și inginer

“Se începe în "reluare", deoarece 3 planete sunt în mers aparent retrograd, de aici și energia "low" de la începutul anului.

Domnul profesor, Saturn, își face intrarea în semnul  Peștilor din martie, când începe o perioadă în care credința este importantă, deoarece există predispoziție către lipsa de speranță, lipsa de încredere în sine pentru mulți dintre noi. Atenție la stările depresive!

Venus, planeta iubirii retrogradează (iulie-septembrie) și aduce ceva drame prin relații, mai ales că se întâlnește și cu Lilith în Leu."

Citește și: Previziuni 2023. Astrologul Andreea Cîrstea: “Ne dorim noi începuturi, dar avem nevoie de curaj”

5. Diana Spinean - Președintele Asociației Astrologilor din România

"Așa ceva n-ai mai văzut: Jupiter și Uranus în Taur, Pluton intră în Vărsător; îi mai stârnesc și planetele rapide... Mă aștept la o primăvară și o vară ieșite din banal. Dacă nu pentru toți, cel puțin pentru Tauri și pentru cei care avem zodiile fixe (Vărsător, Leu, Scorpion) active în harta natală.

Taurii ar face bine să se pregătească să iasă din zona de confort. Jupiter îi ademenește cu ”mult și bun”, dar în combinație cu Uranus poate fi ”prea mult” pentru ei. Pluton începe să-i gâdile pe Vărsători, însă n-o să le prea vină a râde... Mă rog, nici nu apucă, fiindcă Jupiter îl împinge, prin careu, pe Pluton înapoi în Capricorn. Surpriza se lasă așteptată."

Citește și: Previziuni 2023. Președintele Asociației Astrologilor, Diana Spinean: “Mă aștept la un lucru: să ne adaptăm!”

6. Teodora Muth - astrolog, terapeut transpersonal și Vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România

"După 12 ani, Jupiter va intra din nou în Taur, după 30 de ani Saturn va intra din nou în Pești și după 242 de ani, Pluto va intra din nou în Vărsător! Cicluri de experiențe care se încheie și noi cicluri, care vor începe acum.

Mă limitez la a afirma că vom avea nevoie de fluiditate și adaptabilitate, de o mare capacitate de a accepta noul, în toate formele lui de manifestare.

Poate că ar fi mai simplu să spun că noi înșine vom fi somați să ne înnoim, să creștem, să lăsăm în urmă anumite limite învechite, ce aparțin zonei noastre de confort, așa cum șerpii își abandonează pielea care nu îi mai încape.”

Citește și: Previziuni 2023. Astrologul Teodora Muth: “Să ne înnoim, să creștem și să lăsăm în urmă limite învechite”

7. Alexandru Păunescu - astrolog și psihanalist în formare

"2023 pentru mine reprezintă o testare a limitelor și implicit a zonei de confort. Aspectul pozitiv al acestui lucru este determinat de experiențele pe care le vom trăi, clișeic spunând: dacă ne dăm voie să le experimentăm.

 2023 nu este un an pentru leneși. Din păcate pentru procrastinatori nu se pot sustrage trendului general de presiune constantă și optimă. Nu se mai poate bate pasul pe loc. Vom experimenta sevrajul „drogului” (indiferent ce însemnă asta pentru fiecare), doliul și frustrarea limitelor celorlalți. Nu se întâmplă ceea ce dorim, se întâmplă ceea ce avem nevoie. E un an de maturizare, din fericire fără perioada clasică de tranziție infantilă."

Citește și: Previziuni 2023. Astrolog și Psihanalist în formare, Alexandru Păunescu: "Nu este un an pentru leneși"

În final, Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune părerea sa despre anul 2023, pe care îl descrie ca pe un an al acceptării.

"2020 a fost anul trezirii. 2021 al tranziției. 2022 al vindecării și al jocului de-a alba neagra. Iar 2023 va fi anul acceptării. Acceptarea este un proces anevoios. Nu constă doar în a spune “eu accept” după care să te implici în activități care demonstrează exact contrariul.

Jupiter în Taur și Saturn în Pești ne vor ajuta să separăm “albușul” de “gălbenuș” așa cum trebuie. Imaginația de realitate. Valoarea materială de cea sentimentală. Adică să nu le amestecăm. Fiecare parte își are rolul.

Dar una este să bați albușurile, alta este să freci gălbenușurile. Reguli și consistențe diferite. Resemnarea este un câștig de moment/pe termen scurt, dar acceptarea poate fi pentru totdeauna. Resemnarea ne face complici, acceptarea ne absolvă. Resemnarea ne ține prizonieri, acceptarea ne eliberează."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel