Previziuni 2023. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: “Simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Cătălina Mărăcineanu/ Sursă foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Cătălina Mărăcineanu/ Sursă foto: arhivă personală

Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog financiar, ne-a oferit propria părere despre modul în care se va desfășura anul 2023. Ești curios să afli ce are de spus? Citește următorul articol.

Poate că ți-o amintești pe Cătălina, care ne-a oferit câteva interviuri și anul acesta.

Cătălina Mărăcineanu este astrolog și absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale, dar și a unui Master în Managementul Sistemelor Bancare. A început să studieze astrologia în urmă cu 13 ani, fiindcă voia să-și dea seama dacă și-a ales bine meseria.

Este o nativă Gemeni, cu Ascendent în Balanță și marcaj de Fecioară, deci analitică, pragmatică dar creativă. Anul acesta, Cătălina vorbea despre vremurile foarte instabile pe care le trăim, pe plan social, economic și politic, dar și despre tranzitele lui Pluto în Capricorn, care, din 2008, a adus numeroase schimbări în societate și la nivel mondial. Nu în ultimul rând, astrologul ne-a vorbit și despre tranzitul lui Pluto către Soarele și Luna din harta natală. Poți găsi articolul aici

Care este părerea Astrologului Cătălina Mărăcineanu despre 2023?

"Trei planete schimbă semnul în 2023: Saturn, Pluton și Jupiter. Cu Saturn în Pești, cred că psihoterapeuții vor fi din ce în ce mai căutați deoarece la nivel personal, simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut.

Ingresul lui Pluton în Vărsător poate aduce răsturnări de situație în ceea ce privește finanțele internaționale și/sau organismele financiare internaționale, inclusiv momente de criză în ceea ce privește datoriile statelor sau piețele de obligațiuni.

Totodată, Jupiter în Taur aduce interesul pentru bunuri și/sau proprietăți cu valoare ridicată, care să ne ofere o oarecare siguranță materială”.

Pe Cătălina o puteți găsi pe pagina de Facebook sau pe Blogul ei de astrologie.

Vezi și: Previziuni 2023. Amos, tarotolog: “Începutul erei spirituale și ridicării voalului de pe ochi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel