Previziuni 2023. Astrologul Andreea Cîrstea: “Ne dorim noi începuturi, dar avem nevoie de curaj”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Andreea Cîrstea/Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Andreea Cîrstea/Foto: arhivă personală

Andreea Cîrstea, astrolog și inginer, ne-a oferit opinia sa despre modul în care se va desfășura acest nou an. Iată ce ne spune!

Andreea Cîrstea ne-a bucurat cu prezența și în acest an, atunci când a discutat cu Astrologul Daniela Simulescu despre retrogradarea lui Marte în Gemeni și despre efectele acestui fenomen pentru fiecare semn din zodiac. Totodată, și-a spus și părerea despre tranzitul lui Saturn la Luna natală.

Andreea este o membră nouă în Congresul Asociației Astrologilor din România, dar are deja experiență. Să nu uităm că are și studii universitare în inginerie electronică și telecomunicații, dar și un masterat în același domeniu.

Pe astrologul Andreea Cîrstea o recomandă Conjuncția Luna-Marte în Capricorn, precum și Conjuncția Saturn-Ascendent. Deci, putem spune că este un inginer astrolog sau un astrolog inginer.

Iată părerea Andreei Cîrstea despre anul 2023!

“Se începe în "reluare", deoarece 3 planete sunt în mers aparent retrograd, de aici și energia "low" de la începutul anului.

Marele Benefic, Jupiter, până în mai ne vorbește despre curaj și afirmare din semnul Berbecului, iar din mai încolo se mută în Taur de unde ne face să vedem latura materială a lucrurilor.

Domnul profesor, Saturn, își face intrarea în semnul  Peștilor din martie, când începe o perioadă în care credința este importantă, deoarece există predispoziție către lipsa de speranță, lipsa de încredere în sine pentru mulți dintre noi. Atenție la stările depresive!

Pluto face un "sneak peek" în Vărsător, să înceapă ceva transformări pe acolo (martie-iunie).

Axa Nodurilor se mută pe axa cardinală Berbec-Balanță (din iulie), o axă impulsivă în care se pune accent pe individ și se cere independență chiar și în relații.

Venus, planeta iubirii retrogradează (iulie-septembrie) și aduce ceva drame prin relații, mai ales că se întâlnește și cu Lilith în Leu.

2023 este, printre altele, despre faptul că ne dorim noi începuturi, dar avem nevoie de curaj pentru a putea face schimbările necesare. Vrei să schimbi direcția? Ai curaj, centrează-te pe tine și schimbă! Succes!”

Poți fi interesat și de: Previziuni 2023. Astrolog și Tarotolog Rodica Spînu: “Dacă nu decid eu care este calea mea, o vor face alții pentru mine!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel