Previziuni 2023. Astrolog și Tarotolog Rodica Spînu: “Dacă nu decid eu care este calea mea, o vor face alții pentru mine!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
Rodica Spînu. Foto: arhiva personală
EXCLUSIV
Rodica Spînu. Foto: arhiva personală

Rodica Spînu, astrolog și tarotolog, a oferit pentru Astrosens o părere despre modul în care vede anul 2023. Iată ce ne așteaptă!

Probabil îți amintești de Rodica din interviurile Astrosens ale acestui an. Este astrolog și tarotolog cu o poveste specială de viață. S-a născut în Republica Moldova, are Luna în Leu, Ascendentul în Fecioară și Soarele în Rac. Cum a început povestea ei cu astrologia? Odată cu întoarcerea lui Saturn, despre care poți citi aici.

Deși era economist de profesie, simțea că îi lipsește ceva, așa că a făcut o școală rusească de tarot. Rodica ne spunea anul acesta că, deși avea un copil și o familie, nu se simțea împlinită, așa că a ales să studieze astrologia, dar și tarotul.

Rodica admitea și că tarotul este un domeniu accesibil tuturor, dacă este privit ca instrument de cunoaștere. Practic, te ajută să te cunoști mai bine, pentru că tarotul vorbește despre energiile care ne înconjoară. Conchide prin a spune că o etalare de tarot nu poate să vorbească despre viitorul îndepărtat, dacă nu este combinată cu numerologia și astrologia.

Ce crede Rodica Spînu despre anul 2023?'

"În anul 2023 va fi testat curajul de a acționa pe diferite domenii de viață, în funcție de fiecare. Unii își vor pune în aplicare planurile care s-au copt în ultimii doi ani. Alții se vor lăsa prinși de valul acțiunilor celorlalți.

Întrebările ajutătoare pentru fiecare dintre noi ar fi: unde sunt eu acum, unde vreau să fiu și ce fac pentru aceasta? Motto-ul anului este: dacă nu decid eu care este calea mea o vor face alții pentru mine!"

Pe Rodica Spînu o puteți găsi pe AstroPerla.com sau pe pagina de facebook AstroPerla.

Îți recomandăm și: Previziuni 2023. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: “Simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel