Previziunile lunii IANUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii IANUARIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată ce urmează în noul an pentru toate semnele din zodiac.

2023 este anul acceptării. Și ne vom da seama încă din prima lună. Chiar pe 1 ianuarie avem o conjuncție copleșitoare între Venus și Pluto în semnul Capricornului. Este timpul unor schimbări radicale!

Vestea bună este că Marte și Mercur își vor opri retrogradarea. Dar vestea mai neplăcută este că nu vom mai avea pe cine învinovăți. Și că va trebui să ne axăm pe noi, pe ce este real și pragmatic. Ar fi recomandabil să evităm victimizarea, reproșurile și fuga de responsabilitate.

Este posibil să apară frustrări pe parcurs, întârzieri, încurcături. Dacă vom căuta în exterior modalități de a evita adevărul, vom rămâne prizonieri. Dar dacă ne vom ridica, scutura și accepta că suntem simpli muritori, sau că nu avem control absolut asupra vieții, nu vom avea decât de câștigat.

Soarele și Venus se vor muta în semnul Vărsătorului, acolo unde vom avea și o Lună Nouă. Deci trebuie să fim raționali și analitici. Aș putea spune că primele două săptămâni din ianuarie sunt mai provocatoare, după care astrele vor fi de partea noastră.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Din prima lună a anului, ai ocazia să alegi alte căi, deși tinzi să fii destul de confuz. La început de an, poți să selectezi mai multe drumuri. Primele două săptămâni ale lunii sunt potrivite pentru îndrăzneală, fiindcă Jupiter din semnul tău aduce prospețime și oportunități. Trebuie să înveți să te pui pe primul loc. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

O să ai o lună foarte bună din punct de vedere profesional și vezi asta ca pe o alinare. Din a doua parte a lunii, fă-te remarcat la job. O să ai o claritate mai mare în ceea ce privește finanțele și o să faci cheltuieli cu bună știință. Ai nevoie de idealuri în noul an, așa că gândește-te mai intens la planurile de viitor. Până în martie, lasă lucrurile să se întâmple. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Te va bucura oprirea retrogradării lui Mercur în Casa a 8-a, mai ales că ai înotat în ape mlăștinoase pe plan relațional, personal, financiar sau profesional. Ianuarie va avea un debut timid, dar din a doua parte a lunii, o să simți că lucrurile se schimbă. Chiar dacă o să ai în continuare frici și temeri, poate că a fost nevoie să înveți mai multe lecții. A doua parte a lunii este una foarte bună. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Poți să începi anul gândindu-te unde ți-ai testat limitele în ultimele nouă luni. Cu Lilith în Casa a 2-a, poți să vezi roadele a ceva ce ai început, fie că vorbim despre o relație, o școală sau o profesie. Nu uita că este vorba despre tine, nu despre ceilalți. Prima săptămână este foarte importantă pentru tine, iar după 12 ianuarie, învață acceptarea. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Îndrăznește mai mult în ianuarie! Lilith o să-ți fie de mare ajutor. În caz contrar, îți poate aduce evenimente care nu te vor mulțumi. Este un aspect minunat și din punct de vedere social și profesional. În ianuarie, atragi atenția și devii independent. Reușești să gestionezi stresul la muncă și se anunță schimbări favorabile în relații. Vezi aici previziunile complete pentru LEU în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

O să fii indecis pe plan profesional, dar lucrurile se schimbă din a doua jumătate a lui ianuarie. Ușor, ușor, totul se așează pentru tine, dar trebuie să înveți o lecție importantă: Pune-te pe primul loc. Este un sfat esențial la început de an. Ai mai multă grijă și de sănătatea ta, găsește-ți limitele. Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Vrei să-ți meargă bine pe toate planurile la început de an, dar asta nu este posibil. O să știi încotro vei merge cu partenerul și te gândești dacă relația ta are sau nu sorți de izbândă. Sau întâlnești pe cineva nou, dar te interesează dacă gândiți la fel. Prima parte a lunii poate fi pentru renunțări, iar din a doua parte a lui ianuarie, găsești un echilibru.  Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

În ianuarie, oprirea retrogradării lui Marte te face să conștientizezi puterea interioară colosală pe care o ai. Nu te mai victimizezi și nu mai ești în căutare de evenimente explozive. Ești cel mai bine aspectat din tot zodiacul pe plan profesional. Îndrăznește și vezi unde te îndrepți din punctul de vedere al carierei. Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu ai de ce să te plângi în ianuarie. Jupiter în Casa a 5-a îți aduce încredere, chef de viață și mult spor. Relaționarea cu ceilalți capătă forme benefice și poți rezolva toate întârzierile legate de parteneriatele profesionale. Poți începe 2023 făcând pace cu rudele. Îți vei da seama și de prietenii care merită sau nu să fie lângă tine. Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Până la 20 ianuarie, ești sărbătoritul zodiacului. Luna ianuarie vorbește despre seriozitate, dar și despre a lăsa lucrurile să vină de la sine. Pune-ți intenții la început de an și nu forța nimic la debutul lui. La finalul lunii, gândește-te la modul în care te-ai raportat la bani. Ai șansa să faci o schimbare, dacă vezi lucrurile mai rațional. Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Bucură-te de viață la început de 2023! Totuși, urmează perioade agitate pe plan relațional, fiindcă Lilith te testează atât pe tine, cât și pe partener. Sau întâlnești oameni care nu vor o relație. În timp, o să-ți canalizezi mai eficient partea relațională. Sfârșitul lunii se anunță unul de bun augur pentru tine, datorită Lunii Noi de pe 21 ianuarie. Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în ianuarie 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Marte îți permite să te mai liniștești la început de an, mai ales dacă ai fost mereu pe drumuri sau te-ai mutat des. O să-ți vezi planurile de viitor într-un mod mai serios, așa că gândește-te la ele după 18 ianuarie. De atunci, tot ce ține de familie și relații devine mai clar. În prima parte a lunii, trăiește pur și simplu. Apoi ia hotărâri. Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI în ianuarie 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel