Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Cum începe noul an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cu ce vine 2023 pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn IANUARIE 2023

Ne aflăm în sezonul Capricornului! De pe 21 decembrie și până pe 20 ianuarie, îi sărbătorim pe nativii acestei zodii. Vorbim despre un semn de pământ recunoscut pentru seriozitate, ambiție, disciplină, răbdare și perseverență. 

Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău pe 18 ianuarie, iar acest aspect este pozitiv pentru tine. Să nu uităm nici că Marte își oprește retrogradarea în Casa a 6-a pe data de 12 ianuarie, la fel de important și benefic.

Astrologul DC News și redactorul-șef, Daniela Simulescu, spune că, pentru nativii acestei zodii, luna ianuarie vorbește despre seriozitate, dar și despre a lăsa lucrurile să se întâmple.

Ar fi bine să gândești, să-ți imaginezi și să-ți pui intenții la acest început de an. Trimite în Univers gânduri și idei. Acest lucru este încurajat, pentru că, deși Marte își oprește retrogradarea în Casa a 6-a, aduce multe evenimente nesimnificative, care nu-ți mai lasă loc pentru planuri mărețe. 

Totuși, vei putea să gestionezi stresul mult mai bine. Ar fi de preferat să lași luna ianuarie să vină de la sine. Nu forța nimic.

Singurul moment în care ai putea să fii dat peste cap este ziua de 7 ianuarie, când avem o Lună Plină în Casa a 7-a. În acest caz, s-ar putea ca persoana din viața ta, fie soțul/soția sau un partener de afaceri să treacă prin schimbări, iar tu să fii influențat de acest lucru.

Pe 21 ianuarie, vorbim despre o Lună Nouă în Casa a 2-a. Gândește-te, din punct de vedere financiar, ce s-a întâmplat din martie 2020 până în prezent. Va trebui să-ți dai seama cum te-ai raportat la bani, ce ai învățat și cum poți să schimbi totul de acum înainte. Acest aspect te ajută să te concentrezi asupra planului financiar, pe care să-l vezi într-un mod mai rațional.

Află și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel