Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce urmează în 2023 pentru nativii zodiei Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești importante. Uite cu ce vine noul an pentru acest semn.

 

Horoscop Leu/Ascendent în Leu IANUARIE 2023

Cum începe anul pentru cei care sunt considerați "stelele zodiacului"? Iată ce trebuie să știi despre zodia Leu sau cei cu marcaj de Leu.

Ei bine, Lilith intră în semnul tău pe 8 ianuarie și acolo va sta timp de aproximativ nouă luni. Un aspect minunat pentru tine! Dacă vrei să îndrăznești mai mult la începutul anului 2023, Lilith va fi de mare ajutor.

În schimb, pentru Leii care stau în banca lor și nu vor să deranjeze, același Lilith va aduce evenimente în care vor fi nevoiți să ia ei decizii. Fie că este vorba despre terminarea unei relații sau părăsirea unui loc de muncă, vei avea provocări dacă nu îndrăznești.

Din punct de vedere profesional și social, Lilith este tot ce ți-ai putea dori la debutul lui 2023. Cu Lilith în Casa întâi, o să fii mai atent la cum te îmbraci, la cum te aranjezi, astfel încât să captezi atenția cu modul în care arăți. O să ai grijă și la felul în care discuți și te porți cu cei din jur.

O să atragi atenția asupra ta în ianuarie și devii foarte independent. Ești mai orientat către propria persoană sau chiar mai narcisist. Lilith te ajută și te împinge, îți dă curaj și forță să faci totul așa cum îți dorești.

Reține că acest lucru nu înseamnă că din punctul de vedere al familiei sau al relațiilor, totul o să fie minunat. Lilith nu face lucrurile prea liniștite acasă, dar îți oferă sprijin atunci când ai nevoie să iei o decizie pe plan profesional.

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 11-a, așa că, dacă ai trecut prin niște schimbări din august, probabil nu ai putut să te bazezi pe nimic și pe nimeni. În sfârșit, poți să mergi înainte.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 6-a, a muncii, așa că reușești să gestionezi stresul, dar și să lucrezi cu drag și spor. Nu o să-ți mai pese de ce spun ceilalți și nu te mai gândești mult la faptul că lucrurile nu se mai întâmplă așa cum vrei tu pe plan profesional.

Avem și o Lună Nouă în Casa a 7-a pe 21 ianuarie, așa că mulți dintre Lei o să aibă șansa să iasă cu cineva, să găsească un partener sau să construiască ceva în plus la relația pe care o au.

Vezi și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel