Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)

Vrei să știi ce aduce noul an pentru nativii zodiei Berbec? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante! Iată cu ce vine 2023 pentru această zodie.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec IANUARIE 2023

Cum va fi prima lună a anului 2023 pentru prima zodie, cea a campionilor? Ei bine, în acest sfârșit de an, cu siguranță ești cu gândul la preparatele de sărbători, dar și la cadouri. Este firesc, iar astrologul Daniela Simulescu recomandă să nu iei decizii mărețe în această perioadă. Ai destul timp anul care vine.

Totuși, din ianuarie, poți alege alte căi. Faptul că Marte din semnul Gemenilor își oprește retrogradarea pe 12 ianuarie, este un semn bun pentru tine, dar chiar și așa, tinzi să fii destul de confuz. De ce? Pentru că își păstrează efectele până pe 25 martie, când intră în Rac.

Cu alte cuvinte, poți să te gândești la ceea ce s-a întâmplat de pe 20 august anul trecut, când Marte a intrat în Gemeni, până acum. Ce anume nu ai putut să alegi? Unde a fost confuzie și în ce domenii ai întâmpinat haos? Ia în calcul și evenimentele abrupte și destul de dureroase care au avut loc în acest interval.

Vei ști încotro să mergi din martie, chiar dacă la început de an, poți să alegi mai multe drumuri. Pentru că Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 10-a, înseamnă că vei fi mai pregătit să iei decizii cât mai radicale și pe plan profesional.

După primele două săptămâni ale anului 2023, poți să îndrăznești, mai ales că îl ai pe Jupiter, "Marele Benefic", în semnul tău. Ceea ce este nemaipomenit! Fiindcă aduce prospețime, oamenii sunt generoși cu tine și apar tot felul de oportunități. Lilith intră în Casa a cincea, așa că îți vei da seama că cea mai importantă persoană din viața ta ești TU!

Va trebui să te pui pe primul loc, indiferent de cât de egoist ți s-ar părea. 

Poți să vezi și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel