Horoscop APRILIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna aprilie!

Saturn se instalează liniștit în Pești, Pluto începe să își anunțe intențiile în semnul Vărsătorului, iar Marte se ancorează în Rac. Deși toate aceste trei tranzite au început în martie, abia în aprilie începem să le conștientizăm. Și cum Jupiter se află în continuare în Berbec, vom fi prea optimiști și vom refuza să vedem unele efecte mai neplăcute. Dar retrogradarea lui Mercur în semnul Taurului de pe 21 aprilie ne va lua la rost și ne va obliga să fim mai pragmatici. 

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va întra în Casa relațiilor, iar asta este o veste minunată. Se pot întâmpla lucruri extraordinare pe plan amoros, indiferent dacă ești singur sau într-un cuplu. Pe plan profesional, nu vor fi multe motive de bucurie, mai ales că planurile îți sunt date peste cap. Iar asta se întâmplă din cauza lui Mercur retrograd. Ai grijă la investigațiile medicale, ești îndemnat să ceri și alt tip de sfaturi.  Se impune atenție mărită și în zona de vicii. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în aprilie 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai scăpat de Pluto din semnul tău, așa că ai toate motivele să te bucuri și să respiri mai ușurat. În luna următoare, ai face bine să vezi partea plină a paharului. Totodată, axează-te pe tot ce înseamnă casă. Urmează o perioadă optimă să cumperi o locuință sau pur și simplu să te gândești la procesul de mutare. Dar nu te grăbi. Se impune grijă și în relațiile cu cei mici. Ar fi bine să verifici tot ceea ce îți spun copiii. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în aprilie 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn este în Casa a 2-a, așa că subiectul banilor te zăpăcește în luna aprilie. Fie vorbești despre cheltuieli, fie despre pus banii la ciorap. Nu trebuie să cazi în nicio extremă. Totuși, nu te grăbi cu vreo decizie, pentru că s-ar putea să regreți. Ai grijă mai mare cu banii. Aprilie este o luna bună să înveți, să fii curajos și să citești. Ieși din zona ta de confort, o să îți facă bine. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în aprilie 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Oboseala va fi cuvântul de ordine în aprilie, oricare ar fi vârsta ta. Te vei resimți în următoarea perioadă, așa că trebuie să te odihnești mai mult. Să ai grijă de tine și să stai departe de suprasolicitare. Axează-te mai mult pe prevenție și nu mai fii atât de generos cu banii tăi. Protejează-te mai mult și nu mai crede în promisiuni. S-ar putea ca nici tu să nu îți poți ține mereu cuvântul în luna care vine. Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în aprilie 2023. 

Youtube video image

Iată și calendarul astrologic al lunii APRILIE 2023!

3 APRILIE: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

Cum semnul Taurului este unul de pământ, modul nostru de a comunica va fi unul mai metodic. În ultima vreme, tranzitul lui Mercur prin Berbec ne-a făcut direcți, repeziți și destul de agresivi în gestionarea cuvintelor. Dar acum, Mercur va deveni un contabil. Va măsura, cântări, calcula și abia la urmă va comunica decizia. Gândește, socotește și apoi scrie! Deviza lu preferată. Vom fi interesați de calcule, de partea pecuniară, de a monetiza. Ne vom extrage din discuțiile care nu ne ajută cu nimic. Memoria va fi fantastică și vom deveni fini observatori ai celorlalți - nu ne lipsește nimic și nu uităm deloc! Vom avea nevoie de mult timp pentru a ajunge la o opinie și, odată ce va fi formată, cu greu renunțăm la ea.Va exista tendința de a repeta orice crezând că toți au ritmul tău de procesare a ideilor. Mercur va și retrograda în acest semn începând cu 21 aprilie. 

6 APRILIE: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Acest eveniment va avea un efect mai mare asupra celor cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Soarele care este în Berbec își dorește să fie el cel care ia deciziile, în timp ce Luna, fiind în Balanță, vrea să aplaneze conflictele. Această Lună Plină o să aducă, așadar, rupturi pe plan relațional/partenerial. Ideal ar fi dacă am putea să ne prindem de mâna curajului și să luăm decizia de a ne rupe dacă este cazul să ne rupem. Dacă știm că nu mai merge, să folosim în beneficiul nostru această energie distructivă amplificată și de careul cu Marte din Rac.

11 APRILIE: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI

Libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, iar relațiile pot fi dificile, deoarece vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

20 APRILIE: ECLIPSĂ DE SOARE/LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC ȘI INTRAREA SOARELUI ÎN TAUR

Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

21 APRILIE: MERCUR RETROGRAD ÎN TAUR

Acest tranzit crea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

Vezi și: Horoscop APRILIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel