Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce aduce luna aprilie 2023 pentru nativii zodiei Săgetător? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător APRILIE 2023

Pe dată de 11 aprilie, Venus va intra în Casa a 7-a, a relațiilor. Deci, am putea spune că lucrurile se pot îmbunătăți în acest sector. Și cum în Casa a 5-a ai și Soarele și Jupiter și pe urmă va fi și o Eclipsă de Soare și o Lună Nouă, se pot întâmpla lucruri minunate din punct de vedere amoros.

Poate să apară o relație nouă sau relația în care te afli se dezvoltă armonios. Poți decide că îți dorești și un copil. Mulți dintre acești nativi pot să se bucure de clipe uimitoare de romantism, așa că se anunță lucruri incredibile.

În schimb, pe plan profesional, luna aprilie va fi destul de zăpăcită. Pentru că Mercur va intra în Casa a 6-a pe data de 3 aprilie, însă va și retrograda pe data de 21. În consecință, dacă o să îți faci un plan de muncă de la început de lună pentru tot parcursul ei, să știi că nu va rămâne așa.

Când te aștepți mai puțin, atunci intervine ceva pe plan profesional. Tu încerci să îți faci treaba bine, dar lucrurile se strică pe ici, pe colo. Fiindcă Mercur retrograd aduce blocaje, întârzieri, reluări.

În luna aprilie, dacă vrei să faci investigații medicale, ai puțină grijă, fiindcă Mercur se va apropia și de Uranus. Ai face bine să cauți și alte alternative. Să încerci să mergi la niște doctori la care altădată nu ai fi mers, care sunt mai deschiși sau mai nonconformiști.

O să ai de făcut și multe treburi gospodărești și apare multă rezistență din partea celor dragi atunci când îi rogi să te ajute cu ceva. Luna Nouă va avea loc la tine în Casa a 5-a pe data de 20 aprilie.

Această casă are legătură cu amorul sau cu copiii, dar implică și creativitate. Mulți dintre nativii Săgetător pot decide că vor să încerce lucruri diferite. Să începi să experimentezi.

Tot în preajma acestei eclipse, vorbim și despre veniturile pe care le ai de la familie: moșteniri, cadourietc. Banii aceia nu trebuie aruncați oricum. Mai ai grijă la ceva, la jocuri de noroc, la vicii și la toate lucrurile care îți pot lua cu ușurință mințile.

Citește și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel