Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna aprilie pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de apă!

Horoscop Pești/Ascendent în Pești APRILIE 2023

Oboseala de pe umerii tăi, insomnia, încheieturile rigide, pielea, părul, unghiile se vor resimți în toată luna aprilie, pentru că Saturn a intrat în semnul tău. Indiferent de vârstă, nu te vei simți extraordinar în perioada care urmează. Oboseala o să își spună cuvântul, așa că pregătește-te.

Asta înseamnă că trebuie să îți refaci planurile, calendarul, agenda. După muncă, încearcă să te odihnești mai mult. Din luna aprilie, trebuie să ai foarte mare grijă la suprasolicitare. La ceea ce în limba engleză numim "burnout". 

Nu exagera și nu depăși limitele, pentru că nu vei putea. Alte domenii ale vieții pot fi destul de afectate.

Luna Plină de pe 6 aprilie și Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie se petrec la tine pe axă financiară. De obicei, tragem de noi și ajungem într-un punct în care am da toți banii din lume să ne fie mai bine. Ar fi bine să nu se întâmple lucrul acesta.

Trebuie să te axezi pe prevenție în luna aprilie, ca să nu ajungi într-un asemenea punct. Astrologul îți recomandă să o lași mai moale și cu generozitatea în luna următoare, mai ales dacă te gândești să oferi bani cu împrumut. Și nici tu nu te împrumuta mai mult decât ai nevoie.

Protejează-te mai mult în aprilie, atât pe tine, cât și banii tăi. Venus o să între în Casa a 4-a pe 11 aprilie, așa că vei primi sprijin din partea familiei. Însă, ținând cont de faptul că Mercur va retrograda în Casa a 3-a pe 21 aprilie, promisiunile nu prea se țin.

Desigur, oamenii din jur nu au ceva cu tine și nici nu o fac intenționat, însă apare schimbarea, neprevăzutul. Fă în așa fel încât să nu te bazezi tot timpul pe cuvintele celorlalți. Păstrează-ți tot timpul o rezervă. Fii onest, fii deschis și vei fi înțeles de către ceilalți, în cazul în care nici tu nu îți vei putea respecta cuvântul de fiecare dată.

Va fi greu și cu actele, cu documentele sau cu orice chestiune administrativă în luna aprilie. 

Îți recomandăm să citești și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel