Începutul sfârșitului pentru PATRU ZODII de pe 7 martie. Nativii care vor fi obligați să încheie o etapă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 7 martie, Saturn, planeta limitelor și a responsabilității, își începe tranzitul în Pești, unde va sta până în 2025. Iată ce le așteaptă pe aceste patru zodii!

Știm că titlul sperie, dar după ce veți citi articolul vă veți da seama la ce ne referim. 

Saturn este perceput ca un "băiat rău" al astrologiei sau ca un profesor exigent și dur. Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite.

Tranzitul planetei limitelor în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este în imaginația noastră.

Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște toleranța. Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea.

Iată ce ne spune Astrologul Daniela Simulescu: "Câteodată, pentru a evolua și pentru a avea o viață împlinită, trebuie să trecem mai întâi prin tot felul de teste. Și Saturn se ocupă doar cu asta. Să ne arate dacă drumul ales este cel potrivit. Pe moment ne putem supăra că pierdem un partener, un loc de muncă sau o sumă de bani. Dar pe urmă, ne vom da seama că nu este nimic întâmplător. Lecțiile învățate ne vor ajuta să ne alegem mai bine luptele."

Cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marea veste pentru Gemeni în 2023 este legată tocmai de tranzitul lui Saturn în Pești, de pe 7 martie. La tine, planeta limitelor își va începe tranzitul în Casa a 10-a. Această casă are legătură cu statutul, carierea și puterea. Poți vedea acest fenomen astrologic ca pe un moment clar în care să înțelegi de ce ai ales o anumită carieră.

Este vorba doar despre tine, iar luarea hotărârilor o să devină, de fapt, cea mai mare provocare. De exemplu, dacă ți-ai ales un loc de muncă din motive superficiale, Saturn nu o să-ți facă deloc viață ușoară. Totodată, Saturn în Pești te poate pregăti pentru mai multe scenarii. Dacă ai muncit cu drag și spor, vei fi capabil să primești o promovare la care ai visat de mult timp. Însă, chiar și așa, poți realiza că nu te simți cel mai împlinit.

Totodată, se poate să ai și mult mai multe responsabilități la job. O să devii mai conștient de câte poți să duci. La unii nativi, pot să intervină schimbări la nivelul conducerii, care nu o să le convină mai deloc. Aceste modificări îi pot împinge să își caute un domeniu nou în care să lucrezi sau un nou loc de muncă.

Dacă Saturn aduce beneficii pentru Gemenii care au tras la muncă, nu putem spune același lucru despre nativii care au adoptat scurtături.

Fiindcă a zecea casă are legătură și cu statutul în societate, unii nativi s-ar putea să devină responsabili pentru partener sau pentru un părinte.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din această lună, vei învăța multe la capitolul dragoste. O să deschizi ochii și devii conștient că o relație serioasă sau împlinită nu înseamnă iubire, chimie uluitoare între tine și un partener sau fluturași în stomac și lucruri spontane.

De pe 7, nu o să mai vezi un om ca pe o persoană ideală. Ai nevoie de angajamente reale și serioase, fiindcă Saturn intră tocmai în Casa relațiilor și a parteneriatelor.

Așadar, Saturn nu o să vină cu iubire ca în filme sau ca în romanele de dragoste. Nici nu mai ai energia să alergi după himere. Vei înțelege că modul de construire a unei relații sănătoase și stabile înseamnă și compromisuri, sacrificii, efort, răbdare, muncă și, desigur, multe limite. Așa că pot apărea frustrări serioase la acest capitol.

Saturn îți testează maxim relațiile. Dacă totul merge ca pe roate, foarte bine. Dar dacă nu, Saturn va interveni. Unii nativi căsătoriți pot realiza că se află într-o legătură mai degrabă sufocantă. Dacă plănuiești să te separi sau să divorțezi, astrele te îndeamnă să ai multă răbdare și să te aștepți la orice scenariu posibil. Fiindcă o să vezi cine este omul pe care l-ai iubit atât de mult și nu o să-ți placă prea mult. Aceleași lucruri sunt valabile și pentru situația profesională, fii cât mai obiectiv.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

De ce poate fi începutul sfârșitului pentru Săgetători? Fiindcă viața nu o să ți se mai pară atât de frumoasă de pe 7 martie. Saturn va merge în Casa a 4-a, a locuinței și a familiei. Așa că vine cu multă responsabilitate în această zonă.

Ești nevoit să îți dai seama dacă funcționezi pe o bază sigură. Dacă ai, de fapt, pe ce să te bazezi. Atmosfera de acasă va fi una serioasă. Unii nativi își pot îmbunătăți locul în care stau sau vor fi mai prezenți în viața rudelor.

Dar pot să apară probleme legate de părinți. Fie urmează neînțelegeri cu ei, fie va trebui să devii responsabil pentru aceștia. Ai face bine să te asiguri că părinții sunt sănătoși, să știi dacă suferă sau nu de vreo boală. Intră mai des în contact cu ei sau însoțește-i la doctori. Saturn te face să te asiguri că merg bine relațiile cu familia și că nu mai apar certuri din nimicuri.

Îți aduce provocări, care să îți testeze și bazele interioare. Poate că te-ai mutat într-o locuință, dar o să fii nevoit să faci modificări care te obosesc. Dacă ai făcut un copil, este posibil să apară discuții sau probleme în relația cu familia și rudele.

Uită-te mai atent în familia ta, în cea pe care ai făcut-o sau în cea în care te-ai născut. Saturn vrea călire emoțională și responsabilitate.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn intră în semnul tău și îți aduce un proces de maturizare destul de anevoios. Nu îți mai permite să lași totul la voia întâmplării. 

Te poți trezi că trebuie să fii responsabil pentru o persoană dragă sau să te ocupi tu însuți de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o. Vei fi mai trist și mai deprimat. Ca să-i faci pe plac lui Saturn, implică-te în proiecte personale sau profesionale care să aducă muncă. Vrea să fii implicat în lucruri simple, dar foarte serioase. Ca să renunți la excese și alinturi.

Pot apărea și schimbări pe plan relațional odată cu intrarea lui Saturn în Pești. Te separi, te căsătorești sau divorțezi. Da, îți poate aduce cele mai rele evenimente, ca să fii mai responsabil.

Tot Saturn te învață să ai mai multă grijă de tine. În următorii doi ani, este posibil să simți că nu mai poți face ce făceai înainte. În special din punct de vedere fizic.

Saturn ar vrea și să mai adaugi o cărămidă nouă în viața ta. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, o casă nouă sau o relație nouă și prosperă. Dar toate vin la pachet cu alte responsabilități. Saturn vine și cu reușite, pentru care o să-i mulțumești.

Ai face bine să eficientizezi lucrurile si la locul de munca.

Citește și: Luna Plină în Fecioară de pe 7 martie. Astrologul Daniela Simulescu: "Nu va fi deloc ușor!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel