Tranzitul lui Marte în Rac până pe 20 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Marte va sta în Rac până pe 20 mai. Află previziunile complete pentru fiecare zodie/ascendent!

Începând cu 25 martie, Marte și-a început tranzitul în Rac, unde va sta până pe 20 mai. 

Ce înseamnă asta? Că planeta acțiunii o să se mute într-un semn cardinal, dornic să pună baze, să construiască. De asemenea, vizate stabilirea unor rădăcini și punerea unor fundații. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată.

Pentru că Marte intră într-un semn de apă și nu unul care îi place foarte mult, cel al Racului, această planetă o să ne fiarbă ceva până când o să trecem la treabă.

Marte în Rac ne dă voie să respirăm mai ușurați.

Această planetă își va începe tranzitul într-un semn foarte important în astrologie. Să ne amintim că cele patru semne cardinale - Berbec, Rac, Balanță, Capricorn - sunt semne de acțiune.

Toate ideile apărute în timpul tranzitului lui Marte în Gemeni vor putea fi construite, ancorate și scoase la suprafață. Cu Marte în Rac, avem nevoie de rădăcini. 

Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău, așa că acest tranzit este destul de important pentru tine. Mai ales că va intra tot intr-un semn cardinal, cel al Racului, așa cum este și Berbecul. Marte va trece prin Casa a 4-a, ceea ce înseamnă că este foarte mare nevoie să acorzi mai multă atenție dinamicii familiale. 

Pot fi tensiuni, discuții sau neînțelegeri ori evenimente bruște și neplăcute în familie, la care trebuie să asiști. În primă fază, vei dori să eviți aceste discuții. Dar nu vei putea. Tot cu Marte în Casa a 4-a mai pot apărea situații în care se strică una alta prin casă. Sau te gândești să te muți, fiindcă nu îți mai convine locul în care stai. 

Până pe 20 mai, ai ocazia să pui rădăcinile unui proiect. Gândește-te la ce ți-a venit în minte din august 2022 până în prezent, fiindcă acest tranzit te va ajuta.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Marte va trece în Casa a 3-a. Începe o perioadă deosebită să fii mai asertiv, mai dinamic, mai vorbăreț și mai comunicativ. Să fii plin de viață. Când aducem în discuție Casa a 3-a, vorbim de comunicare, de minte, dar și de o mișcare de proximitate.

Te vei mișca foarte mult, faci foarte multe drumuri sau lucrezi cu tot felul de instituții. Dacă ai de învățat, este o perioadă nemaipomenită. O să ai succes dacă susții examene până în mai.

Ar trebui să ai grijă și la posibilele discuții sau dispute cu vecinii, cu frații, cu surorile. S-ar putea să ai niște replici mai ascuțite. În schimb, este un moment foarte bun să te gândești cum să faci mai mulți bani.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tu ai scăpat de Marte din semnul tău. A fost în cârca ta din august, a și retrogradat, așa că ți-a adus momente mai neplăcute, multă nehotărâre, haos și confuzie. Acum va intra în Casa a 2-a, ceea ce înseamnă că te obligă să cheltui niște bani.

Nu îți face planuri mari cu bugetul pe următoarele luni. Ar fi indicat să îți faci și un buget de risc de care să nu te apropii decât în cazuri extreme. Marte în Casa a 2-a vrea să îți arate că uneori cheltui banii într-un mod obsesiv compulsiv. 

Nu mai arunca cu banii în stânga și în dreapta și învață să îți valorifici mai mult și timpul. Ai grijă când dai bani cu împrumut, dar și când primești bani cu împrumut. Ai mare grijă la zona financiară.

Rac/Ascendent în Rac

Marte intră azi în semnul tău. Și este un moment rar, care se întâmplă odată la aproximativ 2 ani, deci trebuie să profiți de acest tranzit. Doar că în primă fază, vine cu multe dureri de cap. Cu tendințe de a o lua razna, de a te certa cu toată lumea. Ai ceva sămânță de scandal la început.

Cu Marte în Casa I, vorbim și de unele intervenții chirurgicale, mai mici sau mai mari. Vorbim și despre furie, poți fi ca o oală sub presiune. Găsește niște activități care să te distragă și care să îmbine partea fizică, dar și pe cea emoțională sau mentală.

Ai nevoie de multă mișcare cu Marte în semnul tău. Pentru că altfel, nu poți folosi ambiția acestei planete. În altă ordine de idei, Marte în Rac te ajută și te împinge de la spate cum nici nu te-ai fi gândit.

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Marte va intra în Casa a 12-a. Din punct de vedere teoretic, nu sună prea bine. Dar de fapt, acest tranzit tace și face. Când a fost în Casa a 11-a, ai așteptat prea multe de la alții. Iar aceștia nu au răspuns așteptărilor tale.

Acum există o schimbare de atitudine. Marte îți cere să nu te mai victimizezi, să nu te mai superi. Să taci și să faci, în liniște. Fă-ți un plan până pe 20 mai și pune-l în aplicare. Toată lumea va fi uimită. Fiindcă la acea dată, Marte va intra în semnul tău. Și, dintr-o dată, poți deveni alt om.

Ai grijă și la sănătate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte în Rac va trece la tine prin Casa a 11-a. Poți să mergi la multe evenimente, cunoști alți oameni, îți faci planuri de viitor. Ba chiar unele mai ambițioase. Iar asta este un lucru bun. Cât Marte a fost în Gemeni, ai fost cam neîncrezător.

De data aceasta, Marte în Rac te ajută să devii mai ambițios. Îți oferă o altfel de stare, chiar dacă nu îți dă o direcție clară. Este o perioadă nemaipomenită pentru socializare, evenimente, festivaluri, concerte, nunți.

Pot apărea mici disensiuni cu prietenii.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte tranzitează Casa a 10-a. De pe 25 martie până pe 20 mai, pot apărea foarte multe conflicte pe tot ce înseamnă relații cu autoritatea. Acest tranzit te poate irita destul de mult. Poate fi vorba despre o discuție cu un șef sau despre decizii care se iau la nivel de companie.

Și cu părinții sau cu partenerul pot apărea discuții. Însă, Marte în Rac îți face bine. Fiindcă nu te mai lasă să te oglindești tot timpul în ceilalți. Te ajută să nu mai ai acea frică de singurătate.

S-ar putea să apară și negocieri cu partenerul, să devii mult mai sigur pe tine și să spui clar ce îți convine și ce nu. Astrologul te îndeamnă să fii mai îndrăzneț la locul de muncă și să ceri ceea ce ți se cuvine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte iese din Casa a 8-a și se mută în Casa a 9-a. Până pe 20 mai, este recomandat să călătorești cât mai mult. Cât mai departe, fie chiar și doar cu gândul, dacă fizic nu se poate. Planifică-ți o călătorie, bucură-te de o drumeție, ia-ți bilete de avion, mergi la mare sau la munte.

Este o perioadă ideală și pentru nativii Scorpion care au de susținut examene. Acest tranzit te îndeamnă să lupți pentru ceea ce ți se pare ție drept sau corect. Dar, de cele mai multe ori, vei fi nevoit să înveți că dreptatea ta nu este neapărat și dreptatea celorlalți. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte intră în Casa a 8-a. Dacă ai afaceri, proiecte sau tot felul de inițiative, va fi o perioadă destul de neplăcută. Marte face câteodată ravagii în Casa a 8-a, pentru că aduce discuții și certuri cu asociații sau cu partenerii de business. 

Și da, toate discuțiile pleacă de la bani până pe 20 mai. În schimb, vei avea nevoie să te implici în anumite lucruri cu multă pasiune. Poți folosi această pasiune și în intimitatea ta.

Cu Marte în Casa a 8-a, poate fi un moment bun să îi convingi pe ceilalți să îți dea bani. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte trece în Casa a 7-a. Din omul liniștit care ești, te poți schimba până la 20 mai. De ce? Fiindcă pot apărea frustrări în cuplu. Cu Marte în Rac, partenerul nu spune ce îl supără, dar face nazuri. Sau se comportă precum un copil.

Iar această atitudine te va deranja destul de mult. Se poate ajunge chiar la discuții și evenimente ridicole. Situațiile pot fi tensionate, te cerți din copilării.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte traversează Casa a 6-a. Până pe 20 mai, relațiile cu colegii pot fi destul de conflictuale. Apar tot felul de schimbări, de pe o zi pe alta și te superi. Dacă până acum nu prea ai comentat la job, cu acest tranzit, o vei face. 

Casa a 6-a are și o componentă legată de boli. Apar vizite la doctori, analize, investigații. Vei fi foarte prăpăstios și nervos. Dar altfel, Marte în Casa a 6-a, te ajută să muncești. Să depui efort. Ai nevoie să te simți util fie pentru tine, fie pentru alții.

Pești/Ascendent în Pești

La tine este de bine! Marte tranzitează Casa a 5-a. Marte este cu pasiunea, iar Casa a 5-a la fel, la care se adaugă iubirea, copiii și tot ce înseamnă fericirea pentru tine. Vei fi dispus să cheltui și bani și timp ca să îți dai seama ce te face fericit.

Pot apărea ceva tensiuni legate de copii sau nu te mai înțelegi cu ei ca altădată, dar, ca să nu ajungi în acel punct, bucură-te de cât mai multe activități alături de ei.

Dacă nu ai copii, flirtul, ieșitul în oraș și tot ce ține de fluturii în stomac pot fi subiecte de bază. Nu va fi o perioadă bună pentru oficializarea relațiilor, ci pentru a găsi pe cineva care îți ține inima pe jar permanent.

Vezi aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu:

Citește și: Marte în Rac, de pe 25 martie. Astrologul Daniela Simulescu: "Trebuie să înveți să construiești!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel