Ce semnifică Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto în harta natală și cum ne construiesc personalitatea

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Astrograma natală este mult mai extinsă decât crezi și nu cuprinde doar semnul tău zodiacal. Află ce semnifică Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto în harta natală și cum ne construiesc personalitatea!

Fiecare planetă definește o fațetă a personalității tale (cum ar fi limbajul tău de dragoste sau stilul tău de agresiune), iar semnele ne spun cum acționezi în fiecare dintre aceste zone (poate îți place spațiul tău în relații sau eviți conflictele cu orice preț).

Dacă ieri am discutat despre Soare, Lună, Venus, Mercur și Marte (planete personale) astăzi a venit rândul ultimelor CINCI planete din harta natală: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto. Acestea cinci sunt planete transpersonale.

Jupiter

Jupiter guvernează semnul Săgetătorului.

Este cea mai mare planetă din sistemul solar și definește optimismul pur, credința și invincibilitatea. Este mirarea pe care o ai când mergi la munte și privești culmile înalte. Este și înțelepciunea care apare din întrebarea: "De ce să nu încerc?" Această planetă ne învață că, dacă avem încredere și credință, posibilitățile noastre nu au limite.

Saturn

Saturn guvernează semnul Capricornului.

Cine este Saturn? Profesorul dur și nemilos, care se poate comporta ca un părinte, atunci când ai întârziat mult acasă. Vrea să-ți ofere lecții grele, realități dure și să te responsabilizeze. Să te facă mai matur. Vrea să-ți pună pe tavă provocările, dar și sentimentul de împlinire, după ce ai trecut de toate obstacolele.

Această planetă reprezintă trecerea timpului și este o figură a datoriei și a responsabilității.

Uranus

Uranus guvernează semnul Vărsătorului.

Cine este Uranus? Poate fi denumit o bijuterie cosmică! Este perceput ca un om de știință nebun. Forța idealurilor și avansarea tehnologică. Poate să ne scoată din tiparul nostru de gândire și să ne forțeze să evoluăm, ca să fim în pas cu timpurile.

Are mereu în plan idei intelectuale și nu pune mare preț pe emoții. Este un uragan al schimbărilor.

Neptun

Neptun guvernează semnul Peștilor.

Ce reprezintă? Capacitatea noastră de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației. Este o planetă indigo, ce ne împinge spre extinderea granițelor. Vrea să devenim un întreg, odată cu natura. Planeta Neptun este empatică și ne permite să gândim dincolo de noi înșine.

Totodată, este și haosul, dizolvarea și credința fără margini.

Pluto

În final, Pluto guvernează semnul Scorpionului. Este cel care vrea să săpăm adânc în infernul propriului suflet. Este văzut ca o planetă pitică, dar nu îi place să fie ignorată. De fapt, Pluto reprezintă luptele noastre, aspectele ascunse, transformările.

Reprezintă și puterea pe care o avem asupra lucrurilor care vor să ne macine. Odată ce ne confruntăm cu demonii noştri, suntem cu adevărat liberi.

Îți recomandăm și: Fiecare planetă are un mesaj secret! Ce spun Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte despre personalitatea ta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel