Fiecare planetă are un mesaj secret! Ce spun Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte despre personalitatea ta?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Semnul tău din zodiac poartă și numele de "semnul soarelui". Deși este poarta către universul tău astrologic, este doar o mică parte din întregul portret. Pentru că harta natală este mult mai extinsă, iată ce semnifică Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte în astrogramă și ce spun despre personalitatea ta.

Diagrama nașterii tale poate fi văzută ca o fotografie care a imortalizat toate planetele și constelațiile de la acel moment. Astrologii sunt cei care pot folosi această imagine, pe care o transformă într-o hartă circulară, cu 12 secțiuni egale, fiecare reprezentând un semn al zodiacului.

Poate că te-ai întrebat unde a fost situată Luna atunci când te-ai născut. Dacă mergea pe porțiunea hărții unde este semnul Peștilor, ai spune că semnul lunar este în Pești. De aici, pot să pornească toate emoțiile adânci.

De aceea, fiecare planetă poate să ilustreze o față a personalității tale, precum stilul de agresiune sau limbajul de dragoste. Iată ce simbolizează aceste CINCI planete și cum alcătuiesc o hartă natală unică!

Planetele personale sunt extrem de importante în ceea ce privește direcția noastră în viață, dar și felul în care suntem, gândim, iubim, simțim și acționăm. 

SOARELE

Chiar dacă este o stea, Soarele este considerat și el planetă personală atunci când facem aceste interpretări, iar alături de el, celelalte planete personale sunt: Luna, Mercur, Venus și Marte.

Soarele guvernează semnul Leului, iar poziția Soarelui în momentul nașterii determină semnul zodiacal. În funcție de poziția Soarelui, afirmăm despre noi înșine că suntem Berbeci, Raci, Capricorni, etc.

Ce spune Soarele? Cine ești tu și cum strălucești!

Soarele este ego-ul nostru și puterea personală. Este lumina care ne călăuzește și adevărata noastră identitate, care predomină prin toate influențele și schimbările vieții. Semnul nostru solar este principalul nostru aspect.

LUNA

Luna se învârte în jurul Pământului în 28-29 de zile și parcurge toate semnele. Ea stă aproximativ două zile și jumătate într-o zodie.

Guvernează semnul Racului. Dacă Soarele este cel care ne orbește cu razele sale aurii, Luna ne va ține captivați cu strălucirea intensă, argintie. Te poți gândi la Soare ca la energia pe care o împrăștii asupra celorlalți. Luna, în schimb, este domeniul tău privat, emoțiile tale, gândurile profunde și temerile din subconștient, pe care le ții în tine.

Luna este denumită, metaforic, pătura ta astrologică de siguranță. Te face să te simți sigur, îngrijit sau nostalgic. Mai mult, fazele schimbătoare ale Lunii sunt cele care reflectă și stările noastre emoționale, într-o schimbare continuă.

MERCUR

Mercur stă și el aproximativ o lună într-un semn sau în două pe perioada unei Luni. Nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, așadar dacă ai Soarele în Taur, poți avea Mercur în Berbec sau în Pești/ în Gemeni sau în Rac.

Mercur guvernează semnul Gemenilor și al Fecioarei. Poartă numele zeului mesager înaripat și este planeta care orbitează cel mai rapid. Simbolizează schimbul de idei, iar Mercur definește modul în care învățăm, comunicăm și gândim.

Poate fi numit autostrada noastră intelectuală, care îi dă voie minții să se ducă oriunde. Mercur se manifestă diferit, în funcție de locul în care se află în harta ta natală. Trimiți mesaje scriind paragrafe lungi sau preferi să te exprimi scurt, trimițând o inimoară? Toate acestea spun multe despre modul în care alegi să comunici cu ceilalți.

VENUS

Venus, la fel ca Mercur, nu poate merge mai sus sau mai jos de două semne, în afară de perioadele de retrogradare. 

Guvernează semnul Taurului și al Balanței. Este romantismul întruchipat! Dacă ești femeie, Venus va indica tipul tău de feminitate, dacă ești bărbat, va arăta cum anume ai vrea să fie femeia ta și cum iubești. Venus indică și plăcerile, dar și banii.

Această planetă poartă numele zeiței iubirii și fertilității și reprezintă partea noastră senzuală. Mai mult, definește ce ne dorim în relații, dar și modul în care vedem frumusețea din jurul nostru. Este bucuria pe care o avem atunci când deschidem o scrisoare de dragoste sau emoția care se naște în noi atunci când privim o sculptură impresionantă.

MARTE

Marte guvernează semnul Berbecului. Poate petrece mai mult timp într-un semn, mai ales dacă retrogradează. Această planetă roșie, arsă și prăfuită, reprezintă focul instinctual, aprins în fiecare dintre noi. Marte a fost numit după zeul roman al războiului și ne expune agresivitatea, spiritul de competiție dar și dorința sexuală.

Când poți simți influența lui Marte? Când te iei la întrecere cu cineva și vezi că aleargă mai repede decât tine. Când cineva anulează o întâlnire pe care abia o așteptai. Marte ne alimentează și dorințele carnale.

Vezi și: ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel