ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Saturn mai stă în semnul Vărsătorului până pe 7 martie 2023, când va intra în Pești. Am putea să spunem că intervalul 23 octombrie 2022 - 7 martie 2023, de când și-a oprit retrogradarea, a fost și este precum un ultimatum, pe care nu trebuie să-l ignorăm. Iată de ce poate ține cont fiecare zodie!

Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. Vom putea sau vom fi obligați să ne dăm seama dacă ne-am învățat lecțiile primite începând cu martie 2020. Pentru unii nativi, tranzitul lui Saturn în Vărsător a venit cu succese, dar pentru alții sigur a adus pierderi, la propriu sau la figurat, care au lăsat urme ce nu vor fi șterse cu ușurință.

Saturn în Vărsător „este ca un guru” pentru noi. Vărsătorul este acest semn care toarnă din „găleata cunoașterii”, dar este și vocea colectivității și vocea care se află în fața colectivității. Atunci când vorbești în fața unui grup, tu îți vei activa energia Vărsătorului, atunci când oamenii te privesc și te ascultă, vei găsi în tine energia acestui semn.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Ei bine, începând cu 7 martie, Saturn intră în Pești. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas. Ce poate să însemne asta? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi și că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase.

Peștii reprezintă și apă, deci viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Ce schimbări aduce tranzitul lui Saturn în Pești, din martie 2023? Daniela Simulescu aduce previziuni complete

Dar iată ce ne mai aduce Saturn în Vărsător pentru TOATE zodiile, până în martie!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Gândește-te la planurile pe care le aveai în martie 2020 și la cele de acum. Cu siguranță, oamenii dragi nu mai sunt la fel de disponibili precum erau odată. Tu îți dorești să fii văzut și recunoscut, însă trebuie să îți dai seama care este costul pentru aceste dorințe.

Mai ai încă timp să găsești soluții, să muncești, să acționezi și să nu te plângi. Fii mai selectiv în ceea ce privește prietenii sau alți oameni care te înconjoară. Nativii care au copii pot întâlni probleme în relațiile cu ei.

Taur/ Ascendent în Taur

În mod clar, nu îți este prea ușor din punct de vedere profesional. Încă din 2020, Saturn în Vărsător ți-a adus tot felul de neplăceri, fie că ne referim la blocaje, supărări, frustrări sau neînțelegeri. În cazul în care nu ai schimbat ceva de la tine, ai fost forțat de situație.

Până în martie, profită și încearcă să schimbi ceva. Poate găsești ceva mai bun. Dacă te gândești la o altă carieră, va fi una pe termen lung.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Ia în calcul relația ta cu Divinitatea. Poate că ți-ai schimbat valorile și credințele, mai ales că Saturn este profesorul dur, exigent, care vrea autenticitate, maturizare, pragmatism. O să treci prin diferite evenimente. Poate că dai examene care nu se desfășoară așa cum îți dorești. La fel se poate întâmpla și cu călătoriile.

Toate vin cu lecții suplimentare. Dacă ai de rezolvat chestiuni legale juridice, acte sau documente de semnat, trebuie să știi că au fost și vor mai fi întârzieri.

Rac/ Ascendent în Rac

Poți să reînnoieșți atitudinea față de resurse. Trebuie să încerci să nu îți îngreunezi și mai mult chestiunile legate de vânzări, moșteniri, fonduri sau investiții. Învață și să gestionezi în mod diferit veniturile.

Saturn vrea să te învețe să fii mai calculat, mai ales în zona investițiilor. Fii mai cumpătat atât cu banii tăi, cât și cu ai altora. Mai mult, profesorul dur Saturn dorește să-ți arate că în viață există crize, durere, dar cel mai important, limite.

Leu/ Ascendent în Leu

Poate că din 2020, mulți dintre nativii Leu au descoperit că sunt într-o relație toxică sau că partenerul nu le mai este la fel de devotat. Poate că încă nu te-ai maturizat suficient sau aștepți să se schimbe doar celălalt, iar la tine nu faci nicio modificare.

Învață și că relațiile serioase și autentice necesită muncă pe măsură. Provocările îi pot lega și mai mult pe cei care sunt în cuplu, însă relațiile construite greșit au toate șansele să se rupă. Saturn poate aduce și parteneri între care există diferențe de vârstă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Ai face bine să te gândești ce ai ignorat din punctul de vedere al sănătății din 2020 până în prezent. Gândește-te la fel și în ceea ce privește locul de muncă. Saturn a vrut să îți testeze rezistența la stres, așa că nu uita că nimeni nu îți ridică statuie la serviciu.

Încearcă să fii mai răbdător și să nu te mai chinui. Dacă tragi în continuare de tine, o să resimți o oboseală permanentă. Saturn își dorește schimbarea rutinei.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cel mai probabil, Saturn te-a învățat ce înseamnă nefericirea. Chiar dacă ai o viață împlinită, un job, o relație sau un copil, poți să simți că îți lipsește ceva. De fapt, s-ar putea să duci dorul propriei copilării. Saturn îți dă șansa de a te conecta cu copilul interior.

Poate îți descoperi o pasiune și muncești la ea, chiar dacă rezultatele o să apară mai târziu. Pot apărea și probleme cu copiii, care te fac să îți iei în serios rolul de părinte sau devii responsabil pentru un părinte.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Începând cu martie 2020, probabil că au apărut numeroase evenimente referitoare la stabilitatea emoțională, la componența familiei sau la chestiuni imobiliare. Te-au dat peste cap. În cazul în care ai construit sau ai schimbat ceva la o casă, pot exista amânări sau întârzieri.

Dacă plănuiești să vinzi sau să cumperi o casă, o să fie o perioadă mai dificilă. Mai degrabă, îndreaptă-ti atenția către acceptare și construcție interioară. S-ar putea isca și certuri cu vecinii.

Cum ne influențează tranzitul lui Lilith în semnul Leului până pe 3 octombrie 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Studiile, drumurile dar și relația cu surorile și frații pot trece în continuare prin tot felul de schimbări serioase. Saturn vrea să îți deschidă ochii, ca să înțelegi că mai ai de învățat și că nu le poți ști pe toate în anumite domenii.

Nu te grăbi cu mutatul în această perioadă. Poți avea o mulțime de lucruri de rezolvat privind actele. Până în primăvară, nu sunt recomandate nici investițiile. Dacă ai de dat examene, învață pe bune și nu copia.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Saturn este guvernatorul tău și vrea să-ți arate cât de mult îți pasă de bani și unde te situezi. Dacă din martie 2020 și până acum, ți-ai schimbat obiceiurile financiare, este de bine. În caz contrar, până în martie, o să mai ai câteva examene de trecut, fie că apar blocaje, restricții sau întârzieri.

De fapt, poate că unele proiecte nici nu merită investiția. Saturn nu vrea să arunci banii pe lucruri inutile, vrea să fii mai responsabil și mai serios. Ai grijă și la alimentație.

Previziunile lunii IANUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Saturn mai stă în semnul tău până la 7 martie. La ce îți atrage atenția? La strategiile imature legate de sănătate, dar și de relațiile care nu merg. Pare că totul se mișcă mai greu, însă Saturn vrea să fii conștient că proiectele care nu îți ies nu sunt, de fapt, autentice.

Ai face bine să începi să pui limite, dacă nu ai făcut-o deja și să corectezi. Asta chiar cu riscul de a-i supăra pe cei din jur.

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Pești/ Ascendent în Pești

Lui Saturn îi place să fie în Casa a 12-a, dar poate aduce și anumite probleme. Însă, rezolvarea lor nu o să țină doar de tine, mai ales dacă apar probleme de sănătate pentru cei dragi.

Totuși, dacă vorbim despre tine, victimizarea nu te va ajuta la nimic. Există limite, așa că nu mai trece peste ele. S-ar putea să ai o rutină defectuoasă, așa că mai lucrează puțin la ea, prin mici ajustări. În martie, Saturn intră în semnul tău și îți aduce teste clare legate de maturitate, dar și de anduranță.

Îți recomandăm și: ULTIMUL CUVÂNT al lui Marte retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel