Ce serial ești în funcție de Zodie. Semnele zodiacale la televizor

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Facebook, Tranquil Ashes
sursă foto: Facebook, Tranquil Ashes

Deși ai văzut o grămadă de seriale până acum, există acel show care ţi-a rămas pentru totdeauna în inimă. Poate te-ai identificat cu povestea sau cu vreunul dintre personaje, ori te transporta într-o lume ideală pentru acele câteva minute. Există o şansă ca astrologia să poată explica această legătură. Iată serialul care te reprezintă, în funcţie de zodie sau ascendent:

Ce serial te reprezintă în funcție de Zodia ta?

Disclaimer: Acesta este un articol scris cu drag pentru relaxare, pentru a ne aminti de serialele care făceau furori prin anii 90, pe care le-am vizionat cu sufletul la gură, dar și de personajele pe care le-am iubit, sau din contră le-am detestat. De ce am putea face analogii între zodii și seriale? Pentru a ne putea bucura de anumite trăsături ale zodiilor. Desigur că acestea nu se potrivesc tuturor, iar asta pentru că nu suntem doar zodia, ci suntem o sumă de aspecte pe care le-am descoperi cu ajutorul unei astrograme! 

Iată care ar putea fi serialul potrivit energiei Zodiei tale!

BERBEC

„Xena, Prințesa războinică". Nu ar trebui să te surprindă personajul puternic şi curajos desemnat să reprezinte cu cinste acest semn! Ca şi Xena, Berbecul este mereu gata de acţiune şi luptă pentru cauzele în care crede cu adevărat. Şi da, ajută şi aspectul foarte atrăgător şi atletic! (despre voi vorbim, bineînţeles). Xena este cea care luptă mereu pentru a câștiga, care se aruncă fără să se gândească și deseori îi iese. Desigur că această alegere ține și de super-personajul negativ, Ares, chiar zeul războiului, în mitologia greacă, cel pe care îl știi drept Marte la romani. Un serial cu lupte și cu satisfacția câștigului. 

TAUR

„Frasier”. Dacă purtați în voi energia Taurului, înseamnă că aveţi răbdare, vă luați responsabilitățile în serios și, în general, sunteți persoane în care alții pot avea încredere. Aşadar, serialul din anii '90 care vă reprezintă este cu siguranță „Frasier”, deoarece practic sună ca un psiholog radio care, desigur, este profesia doctorului Frasier Crane în emisiunea respectivă. Dacă sunteți într-o poziție în care trebuie să ascultați alți oameni (fie pentru slujba dvs., fie doar în viața personală), atunci acesta este cu siguranță spectacolul dvs..

GEMENI

Cu siguranță, „Seinfeld” te reprezintă dacă ai marcaj de Gemeni. Uneori este posibil să fii puțin greu de înțeles, la fel ca umorul din spectacol. Dar cei apropiați știu că ești un gânditor profund și înțelept, cu calităţi de lider. Jerry, Elaine, George și Kramer fac din show o plăcere de urmărit cu capacitatea lor de a menține o conversație, o activitate cu care Gemenii vorbăreți se identifică. Cu un sentiment de ingeniozitate și vioiciune, ieși pe străzile orașului cu pași mari.

RAC

Casa Plină" (Full House). Ca Rac, abilitatea de a-i îngriji pe ceilalţi vine în mod natural, la fel ca dragostea care curge în gospodăria Tanner. Te poți adapta la orice schimbări de viață, la fel cum erau cei din familia Tanner când un nou membru apărea în casa lor. Uneori poți fi prea sentimental, dar asta nu este neapărat un lucru rău. Înseamnă doar că vezi frumusețea care vine în cele mai mici momente din viață, pe care multe dintre poveștile din serial o subliniază. Emoțiile tale te definesc şi asta poate fi un lucru bun și un lucru rău. De asemenea, poți trece de la fericire la tristeţe în 3 secunde. A fi în ton cu dispozițiile și emoțiile tale te face loial și empatic față de ceilalți.

LEU

Salvați de clopoțel” (Saved by the bell): avem șase tineri, un liceu, multe faze comice și aventuri cât curprinde. Cum să îi uiți pe fermecătorul Zach, arătosul Slayer, comicul Screech, populara Kelly, Lisa cea trendy și Jessie cea așezată? Plus farsele, momentele încurcate și petrecerile din liceul lor? Orice episod te-a făcut să râzi, dar și să conștientizezi ce este iubirea, devotamentul pentru prieteni și nevoia de a avea pasiuni diverse, precum un Leu veritabil. 

FECIOARĂ

Prietenii tăi” (Friends): v-ați identificat vreodată cu un personaj mai mult decât cu Monica Gellar? Sunteți perfecționiști, cu inimi uriașe și cu o minte neliniștită - dar ea nu este singurul motiv pentru care vă place atât de mult serial. Te simți cel mai bine când îi sprijini pe ceilalți prin propriile lor mijloace, iar grupul din serial își are spatele reciproc prin toate greutăţile vieţii. Exact ceea ce apreciezi când vine vorba de cercul tău apropiat.

BALANŢĂ

Dădaca” (The Nanny). Nimeni altcineva nu poate reprezenta o Balanţă mai bine decât Fran Fine. Dacă nu ştiai, actriţa Fran Drescher, care a dat viaţă acestui personaj colorat şi zgomotos, chiar este o Balanţă în realitate. Şi de ce nu ne surprinde? Nimeni nu poate uita ţinutele ei care şocau în mod plăcut, atenţia ei pentru machiaj şi răbdarea cu care îşi aranja buclele. Era fanul numărul 1 al cumpărăturilor şi a luxului, al frumosului. Iar dilemele ei în dragoste şi felul său de a se înţelege cu toată lumea (mai puţin C.C. Babcock), sunt clar elemente cu care orice Balanţă se poate identifica. Ţi-era dor de ceva frumos? Pregăteşte-te de un maraton cu acest serial!

SCORPION

Beverly Hills 90210”. Nu există altă zodie care să caracterizeze acest serial. Dramele prin care trec personajele au ținut milioane de adolescenți lipiți de ecranele televizorului. Să nu mai spunem de intrigi, pasiuni puternice, trădări, gelozii, relații complicate, dar și momente intense prin care și tu ai trecut la un moment dat cu siguranță. Frații gemeni Brandon și Brenda, Kelly, Dylan, Andrea, Steve și David. Nu ai cum să uiți aventurile lor!

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, „Baywatch” este spectacolul perfect din anii 90, care cuprinde simțul imaginației și spiritul aventuros. Natura dezinteresată și plină de compasiune a salvamarilor din spectacol este modul în care vă comportaţi zilnic, deoarece doriți numai binele pentru cei din jur. Aproape întotdeauna visați să scăpați de rutină, să evadați din realitatea plictisitoare și până la urmă, cine nu și-ar dori să trăiască într-o lume în care cariera ta presupune să salvezi vieți la malul oceanului. Plus că Săgetătorii adoră sporturile!

CAPRICORN

Buffy, spaima vampirilor" (Buffy the Vampire Slayer): Ambițios și hotărât, acestea sunt calități care îți vin în minte atunci când te gândești la un Capricorn. Sunt, de asemenea, termeni care ar descrie atitudinea bandei de vânătoare de monștri din acest serial. Toți cei patru au fost întotdeauna dornici să oprească răul în măsura posibilităților lor și să nu renunţe până nu rezolvă situaţia. Uneori, concentrarea lor poate fi văzută ca fiind rece, deoarece duc întotdeauna totul până la capăt. Cu toate acestea, această mentalitate îi protejează pe locuitorii din Sunnydale de rău. 

VĂRSĂTOR

Totul despre sex” (Sex and the City). Ca să nu auzim plângeri, întrebăm direct: Ce anume din acest serial nu ţipă a Vărsător? De la moda îndrăzneaţă şi plină de nume celebre de designer, ieşirile cu fetele în oraş pentru delicioasele cocktail-uri cosmopolitan şi discuţiile dramatice şi controversate despre orice aspect legat de relaţii, familie, credinţe şi sex, totul cu un dram de umor. Şi nu mai spunem de fenomenul creat în jurul său, în rândul femeilor din întreaga lume. Adică exact ceva ce ar face şi un Vărsător cu idei neconvenţionale şi cu chef să schimbe ceva în mentalitatea colectivă. 

PEŞTI

„Dosarele X” (X-Files): Este şi de la sine înţeles de ce această alegere. Pentru cei care au un dubiu, punctăm doar latura foarte misterioasă a nativilor Pești şi apetenţa lor pentru orice ţine de investigaţii, scenarii, aflarea secretelor şi veţi întâlni rar un nativ pești care să nu se uite de plăcere la filme horror, science-fiction sau fantasy. Precum Mulder și Scully, ești obsedat de tot ceea ce este în altă lume și probabil că ai o conexiune paranormală cu acestea. 

Ai citit și despre filmul românesc specific fiecărei zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel