Ce spun astrologii internaționali despre Eclipsa Totală de Lună, din 8 Noiembrie 2022? "Este un eveniment major care ne influențează pe toți"

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Eclipsa Totală de Lună de pe 8 noiembrie 2022 este extrem de importantă. Astrologii internaționali vorbesc despre schimbări majore la nivel mondial și individual, dar și despre cum trebuie să acționăm în această perioadă, de fiecare dată când ne confruntăm cu situații neașteptate. Ți-am stârnit curiozitatea?

Astrologii internaționali ne vorbesc despre un eveniment astrologic major, care are loc pe 8 noiembrie 2022 și anume: Eclipsa Totală de Lună sau Luna Plină în Taur. Conform spuselor lor, luna Noiembrie este, prin definiție, luna schimbărilor.

De pildă, Pam Gregory este de părere că Eclipsa Totală de Lună în Taur ne poate influența modul în care ne simțim pe următoarele 6 luni. Mai mult, ea spune că acest eveniment aduce modificări notabile pentru fiecare zodie.

Pam aduce în atenție renunțarea la vechile obiceiuri. Poate fi vorba despre locul de muncă, relații sau alte situații care nu îți mai sunt de folos. Se impune și eliminarea toxicității și a comportamentelor care aduc situații neplăcute. Soarele în Scorpion vorbește despre secrete și despre modul în care trebuie să săpăm adânc în întuneric, înainte să ne întoarcem la lumină. Se aduc în prim plan și tensiunile, mai ales că Uranus este o planetă care ne surprinde mereu.

Tot Pam Gregory spune că adevărul iese la lumina întotdeauna, așa că merită să-ți axezi atenția pe iubire, pace și recunoștință. Este esențial să te deconectezi de la orice informație negativă și de la orice știre care inspiră panică sau frică.

Pe de altă parte, astrologul Terrence Guardino întărește argumentele lui Pam și vorbește despre o perioadă imprevizibilă, mai ales când vine vorba despre situația mondială actuală. Mai mult, insistă pe ideea schimbărilor majore dar și pe apariția seismelor sau a cutremurelor care pot avea loc ca urmare a Eclipsei Totale de Lună din 8 noiembrie. Terrence aduce în discuție și veștile bune. Cu toate aceste schimbări și instabilități, Venus, planeta iubirii și a creativității, va fi aproape de Soare, așa că aduce inspirație și romantism pentru toate zodiile.

Terrence Guardino insistă și asupra modificărilor care au loc la nivel personal și menționează faptul că relațiile interpersonale pot fi îmbunătățite în luna noiembrie 2022, dacă apelăm la răbdare și înțelegere.

În final, astrologul Bracha Goldsmith își începe pledoaria prin a menționa că Eclipsa Totală de Lună în Taur aduce o energie specială și aceleași schimbări despre care vorbesc și colegii ei astrologi. Bracha afirmă că disciplina este cuvântul cheie în cazul acestei eclipse totale de lună. Te poți simți dezorientat și apăsat de griji, dar totul se poate rezolva cu alegerile corecte.

Obiceiurile sănătoase sunt puse la loc de cinste într-o lună plină de tulburări, precum noiembrie 2022. Pune accent pe simplitate în bani și relații, pentru a răsufla ușurat și nu uita că Taurul vorbește de resurse! Astrologul conchide prin a sublinia că merită să îndepărtezi orice relație toxică din viața ta, un efort al căror rezultate îl vei vedea fără întârziere. Se recomandă meditația și orice activitate artistică, astfel încât să te binedispui.

Autocontrolul este primordial, fie că este vorba despre mâncare în exces, timp pierdut pe telefon sau alte obiceiuri care îți fură timp prețios. La nivel global, pot fi tulburări la nivelul investițiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel