Ce spun astrologii internaționali despre Luna Plină din Balanță de pe 16 aprilie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Evenimentul astrologic de pe 16 aprilie, mai precis, Luna Plină din semnul Balanței, aduce în prim-plan o serie de negocieri dure, multă tensiune și o mare nevoie de a ne echilibra. Trei astrologi renumiți vorbesc despre asta și ne oferă câteva recomandări.

Bracha Goldsmith precizează aici că elementul-cheie în jurul căruia ar trebui să ne învârtim este ceva mai multă protecție pentru noi înșine, mai multă grijă deoarece suntem predispuși la a fi mai sensibili decât de obicei. E important ca în interpretarea acestei Luni Pline de mâine să vedem dacă avem Berbec (semnul în care este Soarele acum) și Balanță (cel în care va fi Luna). Este un moment în care putem să decidem care este direcția în care mergem. Un alt aspect pe care a pus accentul Goldsmith pe canalul său de YouTube este că trebuie să ne echilibrăm balanța și asta nu doar în cadrul relațional, ci în toate sectoarele vieții noastre, unde anume este nevoie de mai mult echilibru? Găsind acest echilibru, va fi mai simplu să facem față viitoarelor evenimente astrologice care vor fi și ele de intensitate mare.

Rux, pe canalul său de YouTube, Written in the Stars by Rux a anunțat că acest eveniment este unul extrem de tensionat deoarece Luna Plină din Balanță face un careu cu Pluto în Capricorn. Acesta poate face ca secrete să iasă la iveală, să aflăm lucruri care ne-au fost ascunse, spune Rux aici. Totodată, ea atrage atenția că s-ar putea să vedem cum pe plan mondial deciziile diplomatice sunt din ce în ce mai dificile, iar negocierile mai aspre. Din punctul său de vedere, există și o parte bună, mai precis, ceva se va sfârși, iar noi vom putea răsufla ușurați, vom putea să vedem partea plină a paharului. 

click aici pentru a citi mai multe previziuni despre această perioadă tensionată declanșată de Luna Plină în Balanță în careu cu Pluto în interpretarea astrologului Daniela Simulescu

Pam Gregory ne anunță la rândul său că ne confruntăm cu o perioadă haotică, în care s-ar putea să avem realități diferite, fiecare vede doar ceea ce vrea să vadă sau ceea ce i se pare. În același timp, vom trăi cu sentimentul că suntem trași într-un vârtej al timpului, deoarece totul se întâmplă cu repeziciune și la intensitate mare. Războiul de lângă noi ne face să simțim mai multă compasiune, având energia Peștilor atât de prezentă în această perioadă, însă această Lună Plină în semnul Balanței, făcând un careu cu Pluto, aduce mult mai multă emoție decât ar putea aduce o Lună Plină în general, spune Pam Gregory aici .

Așadar, avem o Lună Plină în Balanță în care în haosul general ar trebui să învățăm să ne găsim echilibrul în interior, înăuntrul nostru. 

mai multe aici despre cele mai afectate zodii de Luna Plină în Balanță de pe 16 aprilie 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel