Ce spune CULOAREA energiei intime despre tine și cum îți poate influența latura erotică?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ești atras de anumite culori și nu știi de ce? Poate că acestea sunt strâns legate de semnul tău zodiacal sau de un anumit element. Dar aceste culori reprezintă și aura ta intimă!

Pe scurt, aura ta este vibrația pe care o emiţi celor din jur. O aură vibrantă atrage oamenii către tine. Una tulbure i-ar putea îndepărta.

Fiecare dintre noi are și o aură intimă, care se poate schimba în timp - chiar și zilnic! Familiarizarea aurei tale cu a altor persoane poate fi esențială, pentru a obține exact ceea ce îți dorești în intimitate.

Cum identifici aura ta intimă?

Trebuie să fii în ton cu starea ta de spirit. Începe prin a rezuma în câteva cuvinte cum te simţi: Te simți pasional? Intens? Romantic?

Acum, optează pentru o melodie tematică pentru această dispoziție: Este zgomotoasă? Senzuală?

Apoi, lasă aceste simțuri să te ghideze către alegerea hainelor. Întinzi mâna după un costum cu pantaloni? Un tricou simplu? O rochie sexy?

Lasă toate aceste mici detalii să fie primele indicii ale aurei tale intime în această seară.

Închide ochii și gândește-te la ce culoare îți vine în minte. Sunt șanse ca aceasta să fie culoarea pe care o emani, dar si cea care dictează tipul de pasiune de care ai nevoie în seara asta.

Dar cum simți aura persoanei din fața ta? Respiră adânc și simte atmosfera pe care o proiectează. Nu este despre a vedea, ci mai degrabă de a simți: poate ești într-un bar aglomerat, unde lumina are o tentă purpurie/roșie, dar primești o senzație albastră. Sau poate faci o drumeție pe o potecă în soarele arzător, dar te gândești la culoarea verde. Vei fi surprins de cât de ușor este, cu puțină practică, să te conectezi la aura ta sau a celor din jur.

Când aura ta intimă este roșie:

Vezi roșu în jurul tău sau al partenerului tău? Vibe-ul intim aici este pământesc. O aură roșie înseamnă că este timpul pentru puțină intensitate. Poţi opta pentru momente pasionale în natură. Sau altceva: redați muzică folosind un ritm puternic. Apoi bucuraţi-vă împreună de o friptură şi un pahar de vin.

Când aura ta intimă este portocalie:

Te simți puțin emoționat? Portocaliul este culoarea celei de-a doua chakre. Bolul tău pelvin. Senzualitate. Gândește-te la seducţie. Câteva melodii lente. Un vin roșu îndrăzneț. O baie cu spumă senzuală pentru a începe 'petrecerea'. Fă-ți timp cu această vibrație și nu-ți fie teamă.

Când aura ta intimă este galbenă:

Te simți îndrăzneţ în seara asta? Vrei să preiei controlul? Ai chef să fii în toată splendoarea ta. Fii în top, metaforic și fizic. Aceasta este aura în care ceri și obții ceea ce vrei în intimitate. Te simți ca un star rock când vine vorba de pasiune.

Când aura ta intimă este verde:

Te simți sensibil şi drăgălaș? Îți place să te alinţi cu partenerul/a? Când aura ta are această culoare, îți place să te asiguri că partenerul tău este fericit. Masează-i picioarele. Ține-l în braţe. Poți să te relaxezi cu un film romantic sau să asculți muzica preferată. Accentul tău este pe dragoste și afecțiune, nu pe sex.

Când aura ta intimă este albastră:

Albastrul este pentru toți cei care vorbesc rapid! Pentru vorbăreți. Te încântă sa auzi lucrurile pe care iubitul tău/ iubita le va face. Îţi place să ți se spună cât de pasional ești. Acesta este preludiul tău în seara asta.

Când aura ta intimă este indigo:

Acesta este tărâmul ochiului superior. Ești încântat de fantezii. Te simți aliniat cu viața ta de vis. Jocul de rol sună atrăgător. Totul ține de minte. Dă-ți voie să visezi în afara cutiei. Poţi să pui melodii care te induc într-o stare de visare.

Când aura ta intimă este violetă:

Ai chef de extaz? Intimitatea pentru tine este o experiență aproape ezoterică atunci când ești în zona violetă. Nu tratezi asta cu superficialitate. Atingi o stare dincolo de realitate. Vezi stele căzătoare. Creezi cutremure. Totul este despre conexiunea sufletească pentru tine.

Încă un lucru: uneori, aura ta este o combinație de câteva culori - total în regulă! Și nu îți fie teamă să experimentezi și să găsești combinația și culorile potrivite pentru tine. Poartă haine sau un accesoriu care să fie în acord cu nuanța pe care dorești să o canalizezi. Explorează, joacă-te și distrează-te.

Vezi și: 10 semne că ai ENERGIA FEMININĂ blocată și cum o poți debloca! Sfaturi pentru echilibru și dragoste de sine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel