Ce super-tratamente de frumusețe (ieftine) poți face cu ajutorul OUĂLOR? Secrete pentru un păr strălucitor și unghii sănătoase

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Îți oferim câteva idei simple de îngrijire personală pe care le poți pune în aplicare acasă. Nu ai nevoie decât de niște... ouă. Fie că folosești albușul, fie gălbenușul, ouăle sunt o mereu o idee bună! Detalii mai jos!

Albușul de ou te poate ajuta în cazul în care dorești să treci printr-un tratament de întinerire a pielii. Fiind bogat în vitamine și proteine, albușul de ou te va ajuta să ai o piele mai strălucitoare și va duce la ameliorarea ridurilor. 

-Amestecă bine un albuș de ou, 2 linguri de miere și o linguriță de pudră de argilă. Aplică amestecul pe față și lasă-l până se usucă complet. După aceea, clătește cu apă rece. Efectele vor fi wow! Poți încerca și fără argilă. 

Dacă vrei să scapi de cearcăne, pune puțin albuș de ou bătut în zona de sub ochi, doar acolo. Lasă-l câteva minute să acționeze, apoi clătește cu apă rece. O să facă minuni. 

Dacă ai probleme cu unghiile, ți se pare că nu cresc suficient de repede, că se rup ușor sau că ai cuticulele prea uscate, atunci trebuie să încerci acest tratament super simplu.

-Amestecă un sfert de ceașcă de lapte cu un gălbenuș de ou și lasă-ți unghiile să primească acest amestec pentru aproximativ 10 minute. Clătește apoi cu apă rece. Rezultatele vor fi uimitoare.

Dacă ai părul prea gras și ți se pare că trebuie să îl speli în fiecare zi, albușul de ou este răspunsul pe care îl căutai. Bate albușul de la un ou, aplică-l pe păr și lasă-l să acționeze 30 de minute. Apoi spală-te cu șamponul obișnuit folosind apă călduță, nu fierbinte. Cu acest truc vei reuși să faci părul să crească mai repede, dar vei scăpa și de senzația de păr gras zilnic. 

Dacă ai părul prea uscat, atunci folosește gălbenușul. Vitaminele B și E pe care le conține acesta, îi vor reda viața părului tău. 

Amestecă o jumătate de ceașcă de miere cu două gălbenușuri de ou și aplică amestecul obținut pe părul umed. Masează pentru câteva minute. Acoperă părul și lasă-l să acționeze aproximativ o oră. Spală-te pe cap cu apă călduță. 

Dacă vrei să îți faci propriul balsam de păr natural, organic, nu trebuie decât să amesteci două ouă cu două linguri de iaurt. Folosește amestecul pe post de balsam sau mască, lasă-l să acționeze cam 30 de minute și repetă asta de două ori pe săptămână. Vei fi uimit de rezultate!

sursă: kidspot.com.au

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel