Ce transformări aduce Pluto când se află în semne de AER? Caracteristici unice de care să ții cont

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
pexels.com

Pluto reprezintă planeta transformării, a puterii, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu lumea interlopă, dar și cu forțele subconștiente. Iată ce semnificație are Pluto în ZODIILE DE AER.

Cine este Pluto? Face referire la planeta care a fost numită după zeul grec, Hades.

Deși Pluto reprezintă tot ce înseamnă transformare, poate să indice și modul în care te disciplinezi. Sau cât ești de sârguincios. Dacă ne raportăm la istorie, această planetă a fost descoperită abia în 1930. Așadar, putem spune că este o planetă relativ nouă în hărțile natale.

Tu știi în ce semn era Pluto la momentul nașterii tale? Dar ce înseamnă cu adevărat această planetă în astrologie?

Ei bine, semnul în care se afla Pluto atunci când te-ai născut redă creșterea sau capacitatea de reînnoire. Dar și în ce domenii o vei experimenta. În funcție de plasarea într-o anumită casă sau într-un semn, Pluto indică putere, moarte sau transformare.

De exemplu, dacă Pluto tranzitează Casa a 6-a sau a 8-a, acel nativ poate simți nevoia să se schimbe, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Din 2008 până azi, Pluto se află în semnul Capricornului, unde va rămâne până în 2024.

Între 23 martie și 11 iunie, va exista un scurt tranzit în semnul Vărsătorului. O să avem și o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Pluto este o planetă care se mișcă foarte încet, de aceea poate să definească provocările și problemele specifice unor generații întregi.

Cât rămâne Pluto într-un semn? Se pare că în ultima sută de ani, Pluto a trecut doar prin șapte semne din zodiac. Da, această planetă stă între 12 și 31 de ani într-un semn.

Durează aproape 248 de ani până când planeta transformării tranzitează toate cele 12 semne zodiacale.

Semnele de Aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Pluto în Gemeni (1884 - 1914)

Ei bine, Gemenii sunt chiar mai distracti și mai hiperactivi în momentul în care Pluto își începe tranzitul în acest semn de aer. Astfel, ideile și proiectele vin mai rapid. Tot atunci, Gemenii pot să cunoască atât de multe persoane, încât nu pot să dezvolte niciodată prietenii reale.

Gemenii sunt și cei care pot regla comunicarea și partea de transporturi. Sunt deschiși la transformări, dar foarte influențați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Puto a fost în semnul Gemenilor între 1884 și 1912, dar retrograd a reintrat în Gemeni după ce a plecat la sfârșitul anului 1912 și a rămas în acest semn până în 1914. În acel interval, a explodat industria de asamblare auto, s-a inventat electricitatea și au apărut avioanele.

Când va intra din nou Pluto în Gemeni? În 2132!

Pluto în Balanță (1971 - 1984)

Cum acționează Pluto în Balanță? Balanța este cea care caută echilibrul, dar și egalitatea. Însă, cu Pluto în acest semn de aer, îți este greu să iei o decizie. Cu Pluto în Balanță, petreci prea mult timp evaluând toate opțiunile și iei în considerare toate posibilitățile. Nu se iau măsuri reale, fiindcă oamenii nu vor să își asume responsabilitatea pentru o greșeală.

Balanțele sunt cele care guvernează și noile perspective. Sunt echilibrate și au bun simt, însă poziția lui Pluto le poate face să se simtă nesigure.

Atunci când Pluto a fost în Balanță, a luat sfârșit Războiul din Vietnam, președintele Nixon a fost pus sub acuzare și a început lupta împotriva foametei din lume.

Pluto în Vărsător (1778 - 1798; 2024 - 2044)

Pluto va intra în Vărsător în curând. Însă, din 2024, va sta în acest semn de aer timp de 20 de ani. Va lua schimbările create de Pluto în Capricorn și le va duce spre tărâmuri pe care nici nu le putem imagina. Cei născuți cu Pluto în Vărsător au șansa de a construi un viitor mai bun.

Vărsătorul guvernează umanitarismul și inovația, făcând acest semn bine adaptat la Pluto. Vărsătorul este un semn progresiv și se ocupă de schimbarea fără efort, deoarece le oferă un sentiment de libertate și independență.

Ultima dată când Pluto a fost în Vărsător, revoluțiile sociale și politice s-au petrecut în Europa și America. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu.

Vezi și: Ce transformări aduce Pluto când se află în semne de PĂMÂNT? Caracteristici unice de care să ții cont

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel