Ce transformări aduce Pluto când se află în semne de FOC? Caracteristici unice de care să ții cont

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Pluto reprezintă planeta transformării, a puterii, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu lumea interlopă, dar și cu forțele subconștiente. Iată ce semnificație are Pluto în ZODIILE DE FOC.

Cine este Pluto? Face referire la planeta care a fost numită după zeul grec, Hades.

Deși Pluto reprezintă tot ce înseamnă transformare, poate să arate și modul în care te disciplinezi. Sau cât ești de sârguincios. Dacă ne raportăm la istorie, această planetă a fost descoperită abia în 1930. Așadar, putem spune că este o planetă relativ nouă în hărțile natale.

Știi în ce semn era Pluto la momentul nașterii tale? Ce înseamnă cu adevărat această planetă în astrologie?

Semnul în care se afla Pluto atunci când te-ai născut redă creșterea sau capacitatea de reînnoire. Dar și în ce domenii o vei experimenta. În funcție de plasarea într-o anumită casă sau într-un semn, Pluto indică putere, moarte sau transformare.

De exemplu, dacă Pluto tranzitează Casa a 6-a sau a 8-a, acel nativ poate simți nevoia să se schimbe, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Din 2008 până azi, Pluto se află în semnul Capricornului, unde va rămâne până în 2024.

Între 23 martie și 11 iunie, va exista un scurt tranzit în semnul Vărsătorului. O să avem și o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Pluto este o planetă care se mișcă foarte încet, de aceea poate să definească provocările și problemele specifice unor generații întregi.

Cât rămâne Pluto într-un semn? Se pare că în ultima sută de ani, Pluto a trecut doar prin șapte semne din zodiac. Da, această planetă stă între 12 și 31 de ani într-un semn.

Durează aproape 248 de ani până când planeta transformării tranzitează toate cele 12 semne zodiacale.

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

Pluto în Berbec (1823 - 1853)

Cum acționează Berbecul sub energiile lui Pluto? Ei bine, dorința de acțiune a Berbecului se poate transforma în insistență și nerăbdare, ca să ajungă la propriul scop. Berbecul este un lider, un conducător. Iar în acest prim semn al zodiacului, Pluto aduce trăsături de conducere.

Pluto în Berbec presupune inițiativă, dar și preluarea controlului. Când Pluto s-a aflat în Berbec, această planetă a transformării nici nu fusese încă descoperită. Însă, nu trebuie să uităm că Lumea Nouă a fost descoperită în acest interval de timp.

Când va reveni Pluto în Berbec? În 2068!

Pluto în Leu (1939 - 1958)

Știm că Leul este un semn din zodiac care tânjește după atenție. Totodată, este bun pentru a împărtăși dragostea sa cu ceilalți. Nativii din zodia Leu sunt foarte încrezători în ei înșiși, dar și conștienți de potențialul lor. Iar acest lucru îi poate ajuta să realizeze niște lucruri minunate.

Însă, Pluto poate să blocheze aceste trăsături generoase. Și îl poate transformă pe Leul cald și generos într-o persoană smucită și egocentrică.

Leul este semnul care stăpânește și creativitatea. Iar asta explică de ce mulți dintre Baby Boomers „Free Love” și „Generation Me” din anii 1970 își au Pluto în Leu. Gândiți-vă doar la modul în care au creat problemele economice și de mediu cu care ne confruntăm azi.

În timp ce Pluto era în Leu, a fost creată bomba atomică, moda femeilor a început să capete sens și Mișcarea de Eliberare a Femeilor abia începea.

Pluto în Săgetător (1995 - 2008)

Sub influența lui Pluto, Săgetătorul neconvențional pur și simplu nu se poate sta într-un loc. De fiecare dată, caută următorul fior și realizează o creștere personală și spirituală.

De fapt, Pluto în Săgetător se plictisește repede, dar în loc să găsească modalități pozitive de a rămâne ocupat, nevoia de stimulare constantă și noutate provoacă un comportament riscant și oarecum periculos.

Săgetătorul guvernează călătoriile și învățământul superior. Și căile lor filosofice îi fac să înțeleagă în mod natural, astfel încât transformarea cu energiile lui Pluto este cea mai ușoară pentru acest semn.

Când Pluto era în Săgetător, a luat naștere internetul, data de 11 septembrie a schimbat întreaga lume, iar populația Statelor Unite a crescut la numărul de 300 de milioane.

Vezi și: Ce transformări aduce Pluto când se află în semne de AER? Caracteristici unice de care să ții cont

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel