Ce trebuie să știe Vărsătorii în următoarea perioadă? „Relațiile vor fi foarte zăpăcite!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Vărsători și cei cu ascendentul în acest semn, pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ei bine, nativii Vărsător sunt primii vizați de către Venus retrogradă, pentru că este în tranzit fix în Casa a 7-a, a relațiilor. Și este acolo și cu Lilith, în careu cu Uranus, cu Jupiter și într-o inconjuncție cu Neptun. Pe scurt, la voi, relațiile sunt foarte zăpăcite vara asta!

Ce se poate petrece? Pai, pe Venus retrogradă, te poți trezi că mai primești un telefon de la vreun fost sau o fostă. Și ție ți se pare că s-a schimbat sau îți aduci aminte doar ceea ce a fost frumos în acea relație. De asemenea, și tu poți fi tentat să te întorci la foști parteneri, așa că ai foarte mare grijă.

Important este să nu te grăbești!

Pot apărea noi oameni în viața ta, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. 

Mai mult, pe Venus retrogradă, care poate să afecteze mai mult femeile, poți întâlni doamne care după o anumită vârstă, se descoperă și ele pentru prima oară. Sau vor să aibă măcar o idilă de câteva luni, cu cineva mai tânăr decât ele!

Unele dintre ele se pot gândi chiar și la divorț, pentru că au auzit de la persoana respectivă ceea ce nu au mai auzit acasă. Se poate întâmpla la fel și pentru bărbați, nu doar pentru femei.

Poate că nu te vei mai simți iubit sau apreciat de către partenerul de acasă. De fapt, nici nu te mai simți văzut așa cum ți-ai dori. Oamenii care pot să apară în viața ta în perioada în care Venus este retrogradă, vin tocmai ca să îți arate că nu mai este ceva acolo, în relația ta.

Și cei singuri pot cunoaște pe cineva care le dă lumea peste cap. Însă, după ce trece Venus retrogradă, poți să ai un mic șoc. 

Nici financiar nu va fi de bine cu Venus retrogradă!

Aici poți urmări emisiunea completă! 

Îți sugerăm să vezi și: Previziuni și sfaturi pentru Capricorn în următoarele luni: "S-ar putea să se îndrăgostească de cine nu se așteaptă"!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel