Ce urmează până la finalul lui 2022? Îndemnuri pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop 2022. Anul acesta mai are în desaga sa unele daruri și lecții pentru noi.

Anul 2022 are în continuare daruri pentru unele zodii, dar și provocări pentru altele. Și poate că este cazul să le reamintim tuturor că trebuie să fie mai prezenți în viața lor, să nu încerce să schimbe pe alții. 

Am ținut cont de întoarcerea lui Jupiter din Berbec în Pești, dar și de continuarea tranzitului lui Saturn prin Vărsător. 

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Mai jos îndemnurile pentru fiecare. Vă recomand să faceți un mix între zodie și ascendent și să mapați de fiecare dată pe ceea ce se întâmplă în viața voastră. 

Horoscop 2022 pentru BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter se va întoarce în casa a 12-a și te va obliga să fii regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta.

Horoscop 2022 pentru TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Să ne aducem aminte ce ți-am tot spus în ultimii doi ani, că trebuie să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Şi că, dacă nu o faci, nu o să îţi fie foarte bine. Probabil că ai avut timp să îți dai seama până acum de acest aspect. 

Unii dintre voi poate aţi făcut un pas în necunoscut, v-aţi aruncat, aţi avut curaj, aţi rupt o barieră, o regulă pe care o urmaţi de obicei, dar mulţi încă aţi ezitat. Ce se va întâmpla de acum încolo? Să acceptați că nu aveți control absolut asupra vieții. 

Horoscop 2022 pentru GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

În continuare îţi poţi schima atitudinea față de parcursul profesional. Îţi poţi schima cariera, locul de munca, şeful, poţi deveni tu şef, poţi fi mai implicat în procesul profesional, poţi lua decizii importante. 

Jupiter se va întoarce în casa a 10-a, a carierei, a statutului, a autorităţii, a rolului nostru în societate. Jupiter te va ajuta foarte mult pe acest plan, mai ales dacă ţi-ai învăţat lecţia din 2021. Saturn se va afla în continuare în casa a 9-a, care are legătură cu lecţiile de viaţă, cu principiile noastre, cu limitele pe care le avem în absolut orice domeniu, adică vei afla până unde ne putem întinde.

Horoscop 2022 pentru RAC / cei cu ascendent în RAC

Veți călători mai mult, veți decide să plecați din țară sau să vă mutați în altă țară, vă apucați de o școală, vă reconectați cu tot ce înseamnă credință, mergeți într-un pelerinaj, în drumeție, călătorie, vă apucați să învățați lucruri noi. Dar domeniile pe care vă doriți să le explorați, vor avea o conexiune cu tot ce este spiritual, tot ce este legat de psihologie, de sufletul uman. 

Și vă spun toate acestea deoarece Jupiter se va întoarce în casa a 9-a, o casă care are legătură cu studiul, cu călătoriile și credința. Reformulați conexiunea cu Dumnezeul vostru și aveți o infuzie de viață, vi se amplifică o speranță, un ideal puternic.

Horoscop 2022 pentru LEU / cei cu ascendent în LEU

În primul rând, vorbim de partea relaţională. Acolo rămâne în continuare Saturn, în casa a 7-a, casa care ţine de relaţii, de parteneriate, de căsătorii, de legi, de procese.

Saturn nu creează neapărate blocaje, dar nu grăbeşte deloc lucrurile. Nu veți întâlni partenerii aceia care să vă facă să simţiţi fluturaşi. Vi-i aduce pe aceia sobri, serioşi, cu diferenţă de vârstă, care nu mişcă lucrurile aşa cum v-aţi dori şi ziceţi că mai bine mai aşteptaţi. Saturn, indiferent de vârsta pe care o aveţi, îşi doreşte să nu mai intraţi în idile, să nu mai vreţi neapărat fluturaşi în stomac, ci să căutaţi relaţiile mai mature.

Horoscop 2022 pentru FECIOARĂ / cei cu ascendent în Fecioară

În continuare, 2022 va fi un an relaţional. Jupiter se va întoarce în casa relațiilor și vă va oderi curajul necesar. Trecând peste alte lucruri care vă caracterizează, precum muncă, carieră, profesional, acum trebuie să vă gândiți la relația actuală sau la cea dorită.

Poate mulţi v-aţi confruntat şi cu probleme noi de sănătate sau probleme vechi pe care le-aţi tot dus. Nu ar strica să vă ocupați de acest domeniu cu multă maturitate. 

Horoscop 2022 pentru BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

Când am realizat horoscopul 2021 pentru zodia voastră, vă spuneam că Jupiter-Saturn se află în casa a 5-a şi că au apărut multe evenimente legate de copii sau poate v-aţi dorit copii. Vă spuneam că inclusiv voi, ca şi copiii cuiva, aţi trecut prin diverse evenimente, iar cu Saturn în casa a 5-a am vorbit şi despre iubirea pentru voi, de o perioadă de vindecare.

În anul 2022, în casa a 5-a, va rămâne Saturn. Deveniți părinte pentru un copil sau preluați responsabilitatea pentru un părinte. Veți fi loviţi de o stare de nefericire amplificată, de o melancolie, o tristeţe, veți simți că pe voi nu vă iubeşte nimeni.

Saturn rămâne acolo tot anul. Ce vă cere? Să vă daţi seama că fericirea voastră depinde de voi. Sunteţi printre primii din zodiac care aşteptaţi validarea celorlalţi. Trebuie să vă bazaţi doar pe voi. 

Horoscop 2022 pentru SCORPION / cei cu ascendent în SCORPION

Cred că sunteți printre cei mai avantajați în perioada următoare. De ce spun asta? Jupiter, planeta expansiunii, se întoarce în casa a 5-a până la finalul anului. 

Jupiter te şi păcăleşte, că îţi dă mai mult decât poţi duce, dar amplifică tot ce are legătură cu iubirea, cu creativitatea, cu exprimarea de sine, cu copiii, cu flerul la afaceri, cu banii primiţi de la familie şi cu jocurile de noroc.

Focusul în 2022 pentru voi este iubirea: iubirea de sine şi iubirea de ceilalţi.

Horoscop 2022 pentru SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

Fie decideţi să rămâneţi acolo unde sunteţi, fie decideţi să vă faceţi o casă undeva, fie se întâmplă nişte evenimente legate de membrii familiei care vă ţintuiesc puţin. Se poate extinde familia. Ori cei dragi sunt bolnavi, ori au evenimente, ori voi trăiţi undeva, partenerul decide să locuiască în altă parte. 

În continuare puteți să vă mutaţi, să construiţi o casă, să mai construiţi un etaj. Puteți îmbunătăți relaţiile pe care le aveţi cu cei din jur, cu mama, cu tata, cu fraţii, cu bunicii, cu toată familia. Ori cineva din familie trece prin anumite momente şi uitaţi de alte superficialităţi, ori dintr-o dată, voi sau partenerul simțiți să vă liniștiți.

Saturn rămâne în casa a treia tot anul şi nu vă mai lasă să vă fâţâiţi. Zice dom'le, ai vrut să pleci în America, păi pleacă şi rămâi acolo. Saturn vrea să te facă serios în gândire, în mental şi îţi spune să nu îţi mai consumi energia degeaba. 

Horoscop 2022 pentru CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

Sunt curioasă ce s-a întâmplat din punct de vedere financiar anul acesta. Au fost momente interesante pe acest plan

Dar să vedem ce se întâmplă în 2022: În primul rând Saturn, guvernatorul vostru, va rămâne tot în Vărsător, în casa a 2-a şi vă obligă să fiţi foarte serioşi cu banii, indiferent de vârsta pe care o aveţi.

Saturn vă lasă să câştigaţi, să strângeţi, dar în acelaşi timp, vă aduce şi nişte evenimente. Poate cresc preţurile, vi se schimbă bugetul. De aceea e important ca voi să aveţi o bază financiară şi să nu aruncaţi cu banii stânga-dreapta.

Horoscop 2022 pentru VĂRSĂTOR  / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Dacă aţi început proiecte, dacă aţi făcut schimbări, dacă aţi luat decizii, în continuare, anul 2022 vă va arăta dacă au fost cele bune. Dacă au fost bune, vă ajută să construiţi. Dacă nu au fost bune sau dacă v-a fost frică să faceţi ceva în anul 2021, Saturn o să vă frustreze, o să vă blocheze. În orice caz, pentru toată lumea, are tendinţa să arate vârsta, limita, energia, puterea. 

Sunt sigură că au apărut evenimente serioase în viaţa voastră care să vă pună pe gânduri. Saturn vă pune să vă asumaţi responsabilitatea pentru un loc de muncă, pentru un copil, pentru un membru al familiei, pentru un proiect. Saturn vrea să faceţi lucrurile într-un mod liniştit, corect, echitabil şi simplu.

Jupiter se întoarce în casa banilor, deci veți avea și oportunități financiare. 

Horoscop 2022 pentru PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Nu trebuie să se întâmple ceva concret pentru a ni se schimba viața. Întoarcerea lui Jupiter în semnul vostru vă va arăta cât de important este echilibrul, în orice domeniu. Și că atitudinea este cea care poate construi o nouă etapă. Modul în care vă raportați la un succes sau eșec, acela vă definește. 

În continuare, este o perioadă bună pentru a conștientiza care vă este valoarea, ce talente aveți și cea contează cu adevărat, atât pe plan personal, cât și profesional. Și pentru că Saturn rămâne în casa a 12-a, apropiera lui Jupiter de Neptun nu poate decât să vă ajute să îmbinați fantezia cu pragmatismul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel