Ce va aduce Saturn retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță: „Muncești mult, dar nu poți avea aștepări sau pretenții!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul! 

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Balanță și Ascendent în Balanță?

La tine, Saturn guvernează casa a patra, iar acum retrogradează în casa a șasea. Pot apărea probleme de sănătate ale celor dragi, dar și multe probleme legate de chestiuni administrative și de treburile gospodărești. Acestea îți vor consuma foarte mult timp.

Cu Saturn retrograd în casa a șasea, ai putea fi împiedicat să obții locul de muncă mult dorit. Nici rezultatele de la serviciu nu vor fi așa cum îți dorești. De asemenea, Saturn te oprește din construirea unei rutine pe placul tău. Saturn retrograd vrea să muncești și atât, fără să ai pretenții și așteptări.

Acest tranzit îți va aduce puțină austeritate. Până în noiembrie, vei fi precum o furnicuță, spune Daniela Simulescu. Nu vei ști de unde să mai faci rost de resurse.

Totodată, nu va exista surplus. Doar maturizare, simplitate și o rutină care te seacă de energie. La un moment dat, vei accepta această situație și vei continua. Dar când nu te aștepți, va apărea și o recunoaștere. Vei avea impresia că muncești mult, însă totul este în zadar. Ai mare grijă, căci poate apărea un burnout.

Marte în Taur, din 9 iunie. Soldatul confortabil care luptă pentru siguranța financiară

Retrogradarea lui Saturn în casa a șasea mai are și o componentă legată de sănătate. Pot apărea tot felul de carențe și imunitatea va avea de suferit. Uiți să mănânci și să bei apă. Nu mai dormi ca înainte.

Această retrogradare vine să te oblige să trăiești cât mai simplu pentru a putea căpăta o disciplină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel