Ce va aduce Saturn retrograd pentru Leu/Ascendent în Leu: „Vei învăța să trăiești în alte condiții!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Pluto retrograd pentru Rac/Ascendent în Rac: „Vei trece prin multe, dar ai șansa de a renaște!”

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Leu și Ascendent în Leu?

Saturn retrogradează în casa a opta. Până pe 15 noiembrie, Daniela Simulescu este de părere că apar multe preocupări pe plan financiar.

Relația ta cu instituțiile financiare nu mai este ca acum 10-20 de ani. Acum, ai putea să vrei să mergi la bancă pentru a lua un împrumut, dar o să ți se spună că nu îndeplinești condițiile necesare. Apar tot timpul situații în care vrei mai multe, dar primești mai puțin.

Tu o să te superi deoarece visai să trăiești în alte condiții, aveai alte planuri. Dar Saturn retrograd zice „Pe bune că nu poți trăi și în alte condiții? Facem pariu că o să poți?”

Retrogradarea lui Saturn în casa a opta te învață să supraviețuiești, să îți gestionezi altfel resursele și să îți dai seama când e de luat un credit și cum să-l iei.

Saturn retrograd te va băga în unele situații în care totul pare o criză. Dar Marele Malefic vrea să îți dai seama că viața nu trebuie să fie o criză permanentă. Viața trebuie să decurgă lin și liniștit, chiar dacă te plictisește și te enervează.

Îți vei construi o putere interioară și un refugiu pe care te poți baza în momentele cele mai grele ale vieții. Saturn retrograd te întâlnește și cu ideea de moarte și supraviețuire. În următoarea perioadă, ești mai împăcat cu condiția umană.

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel