Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

De pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul Taurului. Unde va rămâne până pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu mesajele astrelor pentru fiecare zodie!

În mitologie, Marte este asociat lui Ares, zeul războiului, iar semnul zodiacal al Taurului este are legătură cu confortul, resursele și ritmul personal. Cât timp Marte va tranzita semnul Taurului, accentul va pica pe lupta pentru siguranță.

Marte nu se simte bine în acest semn. Lui Marte îi place furia, agresivitatea, iar Arhetipul Taurului îi cere să fie mai temperat. Va trebui să fim răbdători și să lucrăm cu resursele pe care le avem.

Astrologul Daniela Simulescu compară influența lui Marte în Taur cu „o frână".

Berbec/Ascendent în Berbec

De pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, s-a dus în casa a doua. Să ne amintim că, în ultimul timp, casa a doua a fost oricum destul de vizitată. Marte îți grăbește anumite cheltuieli, unele fiind deja în planul tău, altele doar le bănuiai. Dacă nu le faci de bunăvoie, se poate întâmpla ceva care te pune pe jar. Marte se pricepe să facă ravagii și să producă furtuni. Dar te sprijină și să monetizezi. Găsești resurse prin care să îți îmbunătățești veniturile.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Acest tranzit este important pentru tine. Marte este în semnul tău! Te ambiționează, te împinge de la spate și te grăbește. Chiar ai nevoie de asemenea impulsuri! Recomandarea pentru tine este să faci cât mai mult sport. O să ai și energie pentru asta! Dar defectul cel mai mare al lui Marte este furia. Așadar, așteaptă-te la frustrări și la o senzație că ești în criză de timp.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Știi deja, ai fost vedeta astrelor până acum. Însă a venit momentul să te retragi! Marte a intrat în casa a douăsprezecea. Acum, devii mult mai preocupat de aspectele nevăzute ale vieții. Ce înseamnă asta? Vei fi mult mai atras de spiritualitate! Avem și o recomandare pentru tine: Ferește-te  de oameni dubioși, de încurcături și de cârdășii. Marte te poate împinge către anumite zone mai ieșite din comun. Ai grijă să nu ajungi la granița dintre moral și imoral!

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Unde crezi că se află Marte? În casa a unsprezecea, ceea ce îți va aduce o viață socială mult mai dinamică. Nu doar că interacționezi cu oamenii pe care-o știi deja, dar formezi legături și cu unii noi. Vă motivați reciproc! Însă un lucru să ai în vedere: poți crea tensiuni! Așadar, ai grijă să nu îi agiți pe cei din jur. În plus, devii un activist. Lupta se va duce pentru o cauză și pentru un sens!

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Marte este nemaipomenit pentru tine. Acesta este în vizită prin casa carierei și a reputației. Vei avea mai multă ambiție! Oamenii sunt cu gândul la vacanță, dar tu ești prea motivat ca să te gândești la asta. Ești dornic să demonstrezi și să lupți. Vei interacționa mai mult cu persoanele de la locul de muncă. Conflictele care apar, te pot pune pe tine în valoare!

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte a intrat în casa a noua. Tu ai doar un lucru de făcut: să călătorești. Pot fi chiar și mici drumeții. Dacă nu îți pui dorul de ducă în aplicare, vor apărea frustrări. Nu ai voie să stai deloc! Pentru fiecare există o formulă, indiferent de vârstă sau venituri. Programează-ți o vizită într-o localitate apropiată, de exemplu.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte tranzitează casa a opta, cea a resurselor partajate cu alții. De asemenea, Marte este și guvernatorul casei a șaptea, cea a relațiilor. Pot apărea foarte multe negocieri, dar și momente în care nu vei scăpa de compromisurile pe plan financiar.  Poate că îți vei dori să mergi într-o vacanță, dar partenerul spune că nu vă permiteți. Așa că vor apărea tensiuni.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se află în casa a șaptea. Toată atenția ta se învârte în jurul partenerului. Devii obsedat, foarte posesiv, vrei să ai control total asupra acestuia. O să ai impresia că acesta nu îți răspunde cu aceeași monedă. Te vei simți nerespectat. Dar tu nu îți dorești o viață liniștită în perioada următoare. Parcă îți place mai mult cearta în relație.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte se află în casa a șasea, care vorbește despre aspecte legate de muncă, sănătate și rutină zilnică. Este legată de serviciu, sarcinile zilnice, sănătatea și relațiile de muncă. Urmează vacanța, așadar Marte te agită destul de mult. Pentru a pleca liniștit acolo unde îți dorești, va trebui să îți termini toate proiectele din timp. Dar apar situații neprevăzute la locul de muncă, iar planurile tale se strică. Certurile cu colegii îți pot dăuna enorm.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Orice vacanță pe care o vei face până pe 20 iulie, va fi una cu adevărat memorabilă! Marte îți vizitează casa a cincea și te sprijină în situații legate de iubire, senzualitate, romantism, joacă, distracție, petreceri și o relație mai bună cu copiii. Dar și dacă nu ai planuri de vacanță, urmează o perioadă bună pentru a te bucura de viață.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Marte în casa a patra, se ivesc multe evenimente legate de familie. Multe dintre ele te vor pune pe jar, deci nu îți convin. Vei avea impresia că planurile tale se strică și că oamenii sunt fie prea copilăroși, fie prea agresivi. Cu toate acestea, poți folosi acest tranzit ca să mai poți schimba lucruri prin casă. Fă-o din timp, fiindcă s-ar putea să se mai strice câte ceva pe ici, pe colo. Nu te certa cu nimeni. 

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Marte este în casa a treia. Îți aduce multe drumuri de făcut, dar și chestiuni administrative de rezolvat. Intervin treburi gospodărești, discuții, interacțiuni cu rudele cele mai apropiate, cu cei cu care obișnuiești să discuți zi de zi. Recomandarea pentru tine este să fii foarte atent la drumuri, la călătorii, la modul în care conduci. Dar și la tonul pe care îl ai. Marte în casa a treia, din dorința de a cunoaște foarte mult și de a se grăbi, nu ține cont de alții și comunică direct, îndrăznește, este furios. Cei din jur își pot crea o părere proastă despre tine.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel