Ce zodie are parte de predicții minunate în luna iulie? Astrologii internaționali dau verdictul!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată ce zodie se poate bucura de luna iulie!

Vorbim despre Berbec și cei cu Ascendent în Berbec!

De exemplu, Terence Guardino este cel care spune că va fi o lună plină de oportunități, succes și celebrări pentru cei născuți în semnul Berbecului! 

Acest astrolog pune accent în special pe retrogradarea lui Venus, care va avea loc începând cu 23 iulie. La tine, va retrograda în Casa a 5-a, a iubirii, unde va rămâne până în luna octombrie. 

Deși această retrogradare îți poate testa relațiile, învață cum să te bucuri de tranzitele lui Venus. De exemplu, nativii singuri se pot bucura de o mulțime de persoane noi, pe care le pot cunoaște. Deși poți întâlni numeroși oameni, singurul lucru la care trebuie să fii atent implică graba. Pe scurt, nu te grăbi, ci trăiește totul așa cum este, lasă viața să vină de la sine. Ai face bine să te gândești în ce te bagi.

Să nu uităm că lui Venus îi place să fie în Casa a 5-a. Te poți gândi dacă îți dorești sau nu copii, poți lua în calcul proiectele creative de care ai vrea să te bucuri, precum și relațiile romantice din care ai vrea să faci parte.

Specialistul spune că nu este vremea să faci schimbări majore de înfățișare, chiar dacă te poți îngriji mai mult. 

Un alt astrolog care vorbește despre Berbec în luna iulie este Bracha Goldsmith, a cărei părere este că vei avea o lună minunată în față. Și acest astrolog pune accent pe retrogradarea lui Venus, care discută despre relațiile tale romantice, dar și despre relația ta cu banii.

Pe 3 iulie, Luna Plină în Capricorn te îndeamnă să ieși în față când vine vorba de cariera ta, de proiectele tale, de ceea ce ai muncit. Poți ieși mai mult în lumina reflectoarelor. Dacă nu mai ai o carieră sau dacă te-ai pensionat, te poți gândi la modalități noi prin care îi poți ajuta pe alții să răzbească la job.

Pe 10 iulie, Marte va intra în Fecioară, la tine în Casa a 6-a. Urmează o perioadă bună să te ocupi de sănătatea și de fizicul tău. Ocupă-te mai mult de sport, de activități fizice și fii mai implicat la locul de muncă. De asemenea, poți fi implicat în acțiuni de voluntariat, prin care le poți veni în ajutor celor defavorizați. 

Mercur va intra și el în Casa iubirii. Ce ne spune acest lucru? Este o etapă optimă să te ocupi de antreprenoriat și este important să îți amintești că distracția trebuie să își găsească loc în relațiile tale, dar și în viața de zi cu zi.

Pe 17 iulie, vei beneficia și de o Lună Nouă, care te poate îndemna să îți deschizi o afacere nouă, fie ea și de acasă, te poți ocupa mai mult de grădină, de spații exterioare.

În final, Veerle Debruyne spune că urmează o energie deosebită pentru tine în iulie. Mai ales că te vei bucura de energia semnelor de foc, ținând cont de faptul că și Venus este în Leu și nu va retrograda până la final de iulie. 

Așadar, ai ocazia să explorezi mai mult în zona sentimentală, să îți dorești lucruri noi, să pui mai mult accent pe ceea ce îți face plăcere. Însă, se impune să ai grijă la finanțe. Să te gândești mai mult la tine, ca persoană. Să investești în ceea ce vrei să faci.

Îți recomandăm să vezi și: 3 iulie: Luna Plină în Capricorn. Astrologul Daniela Simulescu: "Este poate cea mai dură!" Ce informații aflăm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel