Cele DOUĂ ZODII cu noroc în DRAGOSTE în 2024

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop 2024. Care sunt zodiile avantajate de Cupidon?

Tranzitul cel mai așteptat din 2024 este cel al lui Jupiter în Gemeni. Acesta ne va ajuta în mai multe domenii, dar mai ales în cel amoros. Cu cât vom comunica mai mult, cu atât vom avea succes pentru că oamenii vor fi atrași de ceea ce am de spus. Vom fi sociabili în mod natural.

Iată zodiile cărora Cupidon le va zâmbi!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

După 26 mai, Jupiter pășește în Casa a șaptea a relațiilor. Vei dobândi o doză suplimentară de farmec și carismă, ceilalți vor fi atrași de tine, iar tu vei dori să cunoști persoane cu o inteligență uimitoare. Luna Nouă de pe 6 iunie, care va avea loc tot în casa relațiilor, te va face mai deschis către dragoste.

Cei singuri au șanse multiple să își găsească partenerul dorit. Cei care sunt într-o relație disfuncțională vor avea șanse de a vindeca ceva sau vor dobândi curajul necesar pentru a divorța. Și nu uita ceva: În 2024, are balta pește! A doua parte a anului va fi plină de evenimente, vei cunoaște tot felul de oameni care îți pot deveni prieteni sau care te pot ajuta în diverse chestiuni importante.

Cu siguranță, anul 2024 va fi de neuitat pentru tine!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

După 26 mai, Jupiter intră în Casa a cincea, a iubirii, copiilor și a creativității. 

Dorința de creștere și expansiune va influența creativitatea și nevoia de plăcere. După 26 mai, te vei simți fericit și optimist, ceea ce îți va da curajul să fii tu însuți și să te exprimi mai mult, fără a te preocupa de părerea celorlalți.

Este posibil să începi o relație nouă, în special dacă îți dorești acest lucru. Toate relațiile tale ar trebui să se îmbunătățească, iar dragostea și romantismul îți vor lărgi orizonturile, iar tu ai putea întâlni pe cineva dintr-un mediu foarte diferit sau din altă țară. Orice relație nouă îți va oferi mai multe lecții despre lume și modul în care te raportezi la ea.

A doua jumătatea a anului este destinată găsirii unui echilibru între viața profesională și cea personală. Sunt destule responsabilități de care trebuie să te ocupi, dar parcă vrei să te și distrezi, să te ocupi de pasiunile tale. Iar retrogradarea lui Marte în casa a șaptea, a relațiilor, de la finalul lui 2024 are numeroase promisiuni pe plan afectiv. 

Citește și TREI zodii care vor renaște din propria cenușă în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel