Cele mai afectate zodii de Luna „căpșunie” de pe 14 iunie

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă: Pixabay.com

Soarele și Luna sunt în opoziție. Astrologul Daniela Simulescu ne spune că Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Neptun vine și le dă planurile peste cap amândurora, jucându-se, astfel, cu mințile noastre. Care sunt cele mai afectate zodii vedem mai jos.

Astrograma momentului are un ascendent în Balanță, deci se va pune accentul pe relații, acestea fiind oricum puse la încercare deja de conjuncția Venus-Uranus pe care am avut-o pe 12 iunie. Pe Descendentul momentului avem o  conjuncție între Marte și Chiron care vorbește despre traumele noastre. Unele lucruri nu pot fi controlate, dar asta nu înseamnă că trebuie să continuăm să fim victime.

Luna Plină nu se va simți chiar în viața tuturor, ci mai mult în hărțile celor care au marcaj mobil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești în ultimele grade (25-30 grade). S-ar putea ca aceștia să se confrunte cu multe dezamăgiri, deziluzii, cu o senzație de nisip mișcător în așteptarea cuiva care să îi scoată la liman. 

S-ar putea ca odată cu acest eveniment astrologic să vă dați seama că locul în care v-ați mutat nu vă priește, să înțelegeți că ați tras cu dinții de ceva și abia acum vă dați seama că nu mai puteți. Să înțelegeți că ați permis oamenilor să vă facă rău. V-ați băgat în anumite relații sau parteneriate care vă sunt dăunătoare.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină în casa a 7-a vă îndeamnă să aveți grijă la relațiile pe care le începeți sau le rupeți. Întrebați-vă așa: „nu cumva le rup de nebun?” „Când ai ochelari roz, stegulețele roșii nu se văd” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Ajungeți să vă păcăliți unii pe alții în cuplu. E mai bine să stați în banca voastră, să nu luați decizii acum. Grijă la tot ce înseamnă semnări de contracte, parteneriate.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu cât vă chinuiți să aveți un echilibru casă-carieră, cu atât vă va fi extrem de greu. Aveți grijă că va trebui să îi împăcați pe toți și apoi tot în capul vostru se vor sparge oalele. Aveți grijă în cazul în care vi se promite ceva e nevoie de dovadă, de semnătură, mai ales la serviciu. Negociați cu ceilalți, vedeți ce primiți și voi. Cereți ce este al vostru.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Protagoniștii acestui eveniment astrologic, Săgetătorii s-ar putea să fie destul de încercați. Luna e în semnul vostru. Nu mai știți pe cine iubiți, ce vă place să lucrați, ce vă place să faceți. Voi sunteți „setați” să faceți lucrurile într-un fel. Neptun vă dizolvă și vă dezmembrează puțin. Aveți grijă la sănătate, s-ar putea ca simptomele pe care le aveți să fie ceva, dar vouă să vi se pară altceva. Adevărurile sunt cu totul și cu totul altele. Pe de altă parte, și voi vreți să manipulați adevărul. Încercați să fiți sinceri.

Pești/ Ascendent în Pești

La voi este vorba despre multe dezamăgiri legate de locul de muncă, mai ales pentru cei care se tot plâng și nu sunt fericiți acolo de ceva timp. E momentul să mergeți la o ședință și să ziceți, serios? Am investit atât și nu primesc nimic? Poate că e momentul să închideți un capitol, să taiați ceva care nu mai funcționează. Veți avea și revelații legate de partener.

Ai citit și despre puterea secretă a Lunii? Luna Plină intensifică tot ceea ce ești tu. Cum să îi folosești corect energia afli chiar aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel