Lună Plină în Săgetător pe 14 iunie 2022. Fascinant- puterea secretă a Lunii. Luna Plină intensifică tot ceea ce ești tu. Cum să îi folosești corect energia

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Mistere
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară - chiar și intuiția noastră. Strălucirea Lunii Pline ne permite să vedem situațiile și relațiile dintr-o perspectivă mai clară. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Acum ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare. Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, cum ar fi încărcarea cristalelor și băi relaxante pentru a fi în flux cu universul. Însă Luna Plină e mai mult de atât, ea te poate ajuta să vezi, în mod conștient, ce calități ai și să ai puterea „magică” de a le scoate în evidență.

Pe 14 iunie 2022 vom avea o super-Lună Plină, numită și „Luna căpșunie”, despre care poți citi mai multe aici. Fie că suntem conștienți de toate acele semilune în creștere sau în scădere sau nu, fazele lunii ne afectează personalitățile, perspectivele și viața. Devenind conștienți de fazele lunare, putem dobândi o nouă înțelegere a noastră și a puterii sale.

În astrologie Luna guvernează tărâmul emoțiilor subconștiente, partea din noi înșine pe care de multe ori nu o putem exprima, dar pe care o simțim la un nivel profund. Semnul tău lunar, sau semnul și amplasamentul în care se afla Luna când te-ai născut, dictează de ce are nevoie sinele tău interior. Dar fața schimbătoare a lunii din cosmos te afectează și pe o bază regulată, mai tangibilă. De ce exercită Luna o influență atât de puternică? Gândiți-vă astfel: Luna controlează mareele oceanului și suntem compuși din 60% apă. Îi putem simți mișcările în viața de zi cu zi.

Sadghuru spune că dacă cineva se confruntă cu o problemă de sănătate mintală, în zilele de Lună Plină sau lună nouă este mult mai afectat decât de obicei. Luna scoate în evidență ceea ce ești tu cu adevărat. Luminează ceea ce ai tu în interior, intensifică trăirile pe care le ai. Dacă ești iubitor, vei fi mai iubitor decât de obicei, dacă ești recunoscător, vei simți o recunoștință mai mare decât de obicei, dar dacă în lumea ta lăuntrică este haos, atunci acesta va căpăta nuanțe mai accentuate. Aceasta este, de fapt, puterea secretă a Lunii. Mărește, sporește, intensifică tot ceea ce ești.  Ar trebui să îi folosești în mod conștient energia ca să mărești calitățile pe care dorești să le manifești în mod conștient. Bine ar fi să te cunoști mai bine, să ai capacitatea de a medita la ceea ce ești tu și la ce vrei să fii în loc să rămâi o victimă a unor faze lunare care par a se juca cu lumea subconștientului tău.

Josie Grouse, astrolog și maestru spiritual, te învață cum să folosești puterea magică a Lunii Pline în folosul tău. Pentru asta, trebuie să înțelegi mai întâi cât de puternică este energia lunară și că o poți folosi pentru a-ți îndeplini rolul de creator. Această energie se poate simți cu două zile înainte de evenimentul astrologic, dar rămâne și pentru două zile după ce acesta s-a încheiat. Este esențial să te simți bine în acest moment, să îți pui în ordine starea emoțională și neapărat să te simți recunoscător. Când ai o energie frumoasă, Lumina Lunii o preia și o amplifică. Poți folosi și muzică specială de meditație, poți rosti o mantră, avem mantre speciale pentru fiecare zodie/ ascendent chiar aici.

Ar fi ideal ca în perioada Lunii Pline să porți bijuterii de argint, dar și haine de culoare argintie. Meditează la puterea ta interioară pentru a fi capabil cu ajutorul Lunii Pline să o sporești și astfel, să nu mai fii pasiv, ci să fii un participant, activ, un „magician” care știe trucurile necesare pentru a-și face bine sieși. 

Totodată, ai putea să faci un ritual al „apei de lună”, deoarece astrologii spun că este posibil să iei o parte din energia sa de curățare cu tine, „Apa de lună” infuzată cu lumina Lunii Pline este extrem de utilă pentru purificare. Lisa Stardust, astrologul rezident al Oprah Daily și autor al Ghidului tău de supraviețuire a întoarcerii lui Saturn, explică cum. Mai întâi, umple o ceașcă sau un castron cu apă și las-o peste noapte, sub lumina lunii. Simte-te liber să adaugi ierburi, petale de flori sau cristale de vindecare în apă. Dimineața, apa va fi infuzată cu „energie de lună plină”, spune Stardust. Utilizările apei lunii sunt flexibile: o poți folosi pentru a-ţi spăla fața, a-ţi spăla plantele, a o încorpora în baia ta sau oricum doreşti.

Toate cele de mai sus sunt aspecte clare ale faptului că lumea care te înconjoară e mai mult decât ai putea să crezi, că magia e la fiecare pas și că poți să experimentezi viața și dintr-un alt unghi, bucurându-te de valențele sale unice. 

Astrologul Cam White ne spune și el despre puterile Lunii Pline care luminează acum realitatea, putem să vedem mai clar ce am făcut până acum, cum stau lucrurile, de fapt. Având Soarele în Gemeni, iar Luna în Săgetător ne întrebăm într-un mod dinamic ce anume urmează pentru noi. Care este următoarea aventură? Săgetătorul ne anunță că deținem și un simț reînnoit al libertății. Pe de altă parte, careul cu Neptun (despre care poți afla mai multe aici în viziunea astrologilor internaționali) ar putea fi de rău augur, depinde mult de noi, de viziunea noastră, de planurile pe care ni le facem, de cât de mult ne permitem să alunecăm în visare și confuzie. S-ar putea să fi făcut ceva, iar lucurile să nu fi ieșit așa cum ți-ai fi dorit tu să iasă.

Ai citit și despre previziunile pentru fiecare Zodie/ Ascendent cu ocazia Lunii Pline din Săgetător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel