Care sunt cele mai afectate zodii de Luna Nouă din semnul Gemenilor

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com, Vladyslav Dushenkovsky
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Vladyslav Dushenkovsky

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce detalii cu privire la zodiile care vor simți mai puternic energia emanată de evenimentul astrologic de pe data de 30 mai, mai precis Luna Nouă din semnul Gemenilor. 

În astrologie, Luna guvernează tărâmul emoțiilor subconștiente (și uneori conștiente) - partea din noi înșine pe care de multe ori nu o putem exprima, dar pe care o simțim la un nivel profund și sufletesc. Semnul tău lunar, sau semnul și amplasamentul în care se afla Luna când te-ai născut, dictează de ce are nevoie sinele tău interior. 

Luna Nouă este prima fază lunară a lunii - și cea mai ușor de ratat dacă nu eşti atent când are loc. În această fază, luna vine între soare și pământ și pare să dispară. Acest lucru se datorează faptului că partea umbrei lunii este orientată spre pământ, făcând luna invizibilă.

Cum îi poţi folosi energia? Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. La fiecare lună nouă s-ar putea să doriți să vă alocați timp pentru a stabili câteva intenții personale cu privire la ceea ce doriți să manifestați și să aduceți la realitate în următorul ciclu de o lună. Câteva exemple? A câștiga mai mulți bani, a începe o nouă relație (sau a îmbunătăți o relație veche) sau a aduce o rafală de energie în chestiunile ce ţin de muncă. Acum este momentul să vizualizăm ceea ce vrem să realizăm, fie în paginile unui jurnal, fie ale unui panou de vizionare

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Acest eveniment s-ar putea să te facă să vrei să mergi din nou pe băncile școlii deoarece Luna Nouă e în semnul tău. Te avantajează, te poți înscrie la orice cursuri vrei, poți să îți alegi o facultate, indiferent de vârstă, de educație, de statut. S-ar putea să auzi la cineva despre reconversia profesională. Nu e niciodată prea târziu. Învață de peste tot, tu ești cel mai bine aspectat spre a învăța, spre a utiliza informația la maxim. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Felul în care puteți folosi informațiile primite va fi altul decât cel cu care erați voi obișnuiți. Cu această Lună Nouă în casa 10-a ați putea să vă întrebați șefii ce anume ar trebui să faceți, însă asta doar din punctul de vedere al informației, veți fi apreciați pentru faptul că doriți să învățați. Învățați de la șefii voștri, de la superiorii de la locul de muncă. S-ar putea să vă folosească în moduri nebănuite.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Voi veți avea parte de anumite replici care vă vor trezi intuiția și trăirile interioare. Veți fi puși în fața unor informații care au legătură cu sensul vieții voastre. Puteți să intrați în relații noi, iar pentru voi partenerul este un izvor de înțelepciune. Veți putea primi informații din discuțiile cu oamenii. S-ar putea să aveți revelații doar din simple vorbe aruncate de partener. Învățați de la partenerul de cuplu, ascultați în mod diferit ceea ce spune.

Pești/ Ascendent în Pești

Este vorba de prospețime și despre a vedea viața altfel și de a înțelege mai bine cine este, de fapt, alături de voi. Veți puteți învăța de la familie, din discuțiile cu părinții, cu rudele, cu situațiile care se ivesc acolo. Vor aduce o perspectivă nouă, vă vor aduce în față variante noi. Apelați la familie, vă vor ajuta și veți putea să vă simțiți mult mai recunoscători decât de obicei pentru că îi aveți în preajma voastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel