Cele mai avantajate Zodii în sezonul Balanței, semnele de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru sezonul Balanței care începe pe 23 septembrie și se încheie pe 23 octombrie. Iată cum vor beneficia semnele de aer, Gemeni, Balanță, Vărsător, de pe urma acestui aspect.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Pe 23 septembrie, când Soarele intră în Balanță, trecem de la hărnicia și organizarea Fecioarei la nevoia de socializare și echilibru a Balanței. Acest eveniment va aduce lumina negocierilor, a dorinței de pace, dar și a indeciziei în viața noastră. 

Vă dați seama că semnele de aer vor fi cele mai avantajate de Sezonul Balanței, spune astrologul Daniela Simulescu. Vor primi o gură de aer, flexibilitate și un plus de creativitate. Libertatea de mișcare le va permite să se ocupe de mai multe proiecte în același timp, să găsească oamenii care să îi sprijine sau să aducă un plus de echlibru în anumite zone ale vieții lor. Chiar dacă se vor lovi și de clipe de evitare, nu se vor da bătute cu una cu două. Cum Soarele va face opoziție cu Jupiter, s-ar putea să avem de-a face și cu un exces în comportamentul lor, dar clar nu va fi unul dăunător. Ci mai degrabă menit să aducă motivație.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aveți nevoie de evenimente de petreceri, cu casa a 5-a luminată acolo de intrarea Soarelui. Aveți nevoie de distracție, mergeți la teatru, la prieteni acasă, la cinema, la seri de socializare în centrul orașului. Este vorba și despre creativitate. Ar fi ideal dacă ați începe să scrieți sau să vă cultivați pasiunea pentru un instrument muzical, de exemplu. Să generați bucurie și să vă înconjurați de oameni care să vă bucure la rândul lor. Dacă aveți copii, v-ar prii să țineți cont și de părerea lor, nu le ziceți că ideile lor nu contează, nu le subminați percepția asupra lumii. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în semnul vostru unde va veni și Venus în curând. Soarele se așază în fața casei, așadar este vorba, în primul rând despre aspect, despre cum arătați și cum vă arătați lumii. Până la finalul lunii ocombrie trebuie să vă puneți pe primul loc. Să vă luați bijuterii, să vă luați haine, să străluciți și să lăsați  mai ușor nevoia aceasta de a ține totul în echilibrul suprem. Mai degrabă duceți atenția de la alții către voi. S-ar putea să treceți și pritr-o zonă vanitoasă de egoism, dar aveți nevoie de ea.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa a 9-a. Asta vă aduce nevoia de a vă face planuri obiective, de a privi cu cât mai multă seriozitate către viitorul vostru. Cei care au început o nouă formă de educație, au nevoie și de un sprijin în domeniu, așa că e un moment extraordinar să vă găsiți un profesor, un mentor. E ca și cum intrați într-o cameră cu o bibliotecă imensă. Nu veți putea citi toate cărțile, un mentor vi le va indica pe cele importante. Sau voi puteți deveni mentorul cuiva. Aveți grijă la juridic, acte, documente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel